Er was bij levering een artikel beschadigd. Mailtje met foto's gestuurd en heb meteen het artikel nieuw toegestuurd gekregen. Levering is sowieso snel!

Wonderful

Wonderful

Rijke produkten

Aangestoken door mijn dochter, dus net begonnen met gebruik… maaaar ik ervaar de produkten onmiddellijk al als verbeterend,

Echt super fijne producten had ik echt niet verwacht! Echt erg blij mee zonder toegevoegde troep!

De producten voelen heel goed aan. Ik ben er blij mee. Dankjewel

Fijn

Fijne eerste kennismaking. Levering ging vlot. Goed product

Nog te vroeg om de producten te beoordelen. Misschien dan ook beter om later deze mail te sturen? Verder ... super snelle levering, alle producten goed verpakt en heel duidelijk uitgelegd! Ik ben fan

Goede producten, fijne service

Producten voldoen aan de verwachting. Worden geleverd in mooie en duurzame glazen flacons. Snelle levering. Zou hier zeker vaker bestellen.

Het is goed verpakt en snelle levering. Ook al bestel je in het weekend ze zijn er nogsteeds mee bezig zo dat het maandag al meteen bij je in huis is.

Top service!

Top product en supper snel geleverd

Fantastische natuurlijke producten!!

Ik heb een zeer gevoelige huid. Ik heb al zeer veel uitgeprobeerd maar heb het nu eindelijk gevonden. Ik volg het glass skin care programma dagelijks en zowel ikzelf als mijn omgeving merkt dat mijn huis er veel beter uitziet. Ik ben blij dat ik na een lange zoektocht eindelijk producten gevonden heb die werken en bovendien natuurlijk zijn.

goede producten voor een aangename prijs

De castorolie heeft een goede nootachtige geur. De amandel olie is ook erg fijn op je gezicht en het witte klei masker is zeker een aanrader

Cijfer 10 zijn professioneel

Dankje wel voor jullie dienst. Producten zijn. Super goed Ik kom terug met bestelling Alvast bedankt

Geweldige producten

Ik vertel het iedereen ..zo positief

Erg goed

Mijn bestelling is naar verwachting, mijn product is van goede kwaliteit en snel geleverd.

Mooie brillen tegen pollen gekocht. Netjes ingepakt, snel geleverd, heel tevreden!

Alles perfect

Fijne spullen en snel en op tijd geleverd

Vlotte levering goed kwaliteit

Vlotte levering

Kwaliteitsvolle producten in een mooie verpakking

Prima en tijdige levering. Zorgvuldig verpakt. En heel kwaliteitsvol. Aanrader.

Topsite!

Zo'n groot aanbod van prachtige natuurlijke producten en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Ook de volgende dag al beschikbaar in je afhaalpunt.

Top producten

Hele fijne producten. Ook word het heeel snel geleverd. Daarna ontving ik ook nog een mail met een instructiefilmpje voor een product wat ik gekocht had. Echt goed!

Erg tevreden!

Fijn dat alles in glazen potten wordt geleverd .. super verpakt, alles heel aangekomen, fijne prijzen, duidelijke omschrijving op de website en het product is subliem! Dankzij een lief vriendinnetje van mij lekker wezen shoppen en kunnen we weer even vooruit.. heel erg bedankt!

Perfect!

Vragen snel en vriendelijk beantwoord en snelle levering. Ik ga de producten nog gebruiken, maar ziet er goed uit.

Het verloopt niet soepel..... kan ook deels aan PostNL liggen....

Ik heb nog niets ontvangen dus kan hier geen zinnig antwoord geven. Bestelling is nog steeds niet bij mij binnen. Pakket was beschadigd en adres klopte niet volgens PostNL...heel bijzonder. Dus pakket is retour afzender gegaan. Afgelopen maandag zou mijn bestelling opnieuw worden verzonden maar helaas heb ik daarvan nog geen bericht ontvangen. Inmiddels is het vrijdag en is de bestelling binnen. Alles is naar tevredenheid verlopen. Ik ben er blij mee!

Natuurlijker voelen door de oliën van Natural Heroes

Beginner in ontdekkings fase