Snel en vlot besteld

Erg fijn!

Mijn huid van mijn hoofdhaar is veel rustiger nu als ik het in smeer voor het wassen.

erg prettig bedrijf

Goede klantenservice, vragen werden beantwoord en kreeg hulp toen aanmelden niet lukte. Pakketje werd snel verzonden, alle artikelen zijn keurig verpakt en daarom breukvrij aangekomen. Goede producten.

Ben nog maar pas mee begonnen.

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering. Alles was zeer goed ingepakt

Kwaliteits product voor een schappelijke prijs.

Ben erg blij met deze top kwaliteit wonder olie. Ook de service en levering zijn snel en zeer goed.

Direct thuis zeer duidelijk en leuke shop voor weetjes en meer ! Zeker en vast aan te raden ! Ga hier meer bestellen !

Vlotte levering en super producten

Superrr!!!!!

Bij het openen van mijn pakket zat de doos en het papier onder de olie, bleek dat de schroefdop niet goed aangedraaid was. Meteen een mail gestuurd en ik kreeg ook meteen een mail terug. Moest foto's doorsturen. En ook gelijk erna een bevestiging dat ik een nieuwe fles zou krijgen. De dag erop nieuw flesje al bezorgd. Dus ik ben super tevreden hoe het opgelost is. Nogmaaks dankjewel.

Het product gebruik ik dagelijks

Goede producten, goede prijs en snelle verzending.

Heerlijke producten.

De producten zijn allemaal even fijn. De bestelling kwam snel binnen. 100% aanrader!

Tegenvaller

Levering zelf verliep prima. Ik was benieuwd en zocht twee natuurlijke zeepjes. Vrijwel niets wat ik aanklikte was leverbaar. Uiteindelijke keuze leverde teleurstellend plakkerige en veel te zachte zeep op waar je je niet mee kan wassen, zonder resten aan je lijf en in de wasbak. Kliederboel dus. Betere info is wenselijk. Vast goed te gebruiken voor andere doeleinden? Ook nog voor een relatief hoog bedrag verstuurd.

Erg goede producten

Een zeer fijn ervaring en ik zal er ook zeker weer bestellen. 1 tip. Stop iets persoonlijks in de doos. Hoeft maar een kaartje, monstertje of iets dergelijks te zijn. Ik merk dat mijn klanten dat juist zo op prijs stellen.

Altijd in orde super

Altijd prima in orde

Topshopervaring @ natural heroes

Mooi aanbod, snelle levering, goeie kwaliteit

Topkwaliteit

Topkwaliteit! De levering was zeer goed. Heb nog snel iets kunnen mogen toevoegen aan mijn bestelling telefonisch. Zeer vriendelijke dame. Goed service en goede producten. Ik ben tevreden.

Geweldig!

Super oliën en super service, echt een aanrader!

Alles was netjes ingepakt.de order klopte

Snelle levering hele fijne producten

Fijne producten makkelijke verpakking snelle levering ben erg blij met m’n aankopen echte aanrader

Meestal goed maar waarschuwing voor natrium hydroxide

Natural Heroes is altijd snel in het leveren en heeft in het algemeen goede producten. In 2022 heb ik natrium hydroxide gekocht en het potje opengemaakt om 'cold process' zeep te maken. In januari dit jaar heb ik weer zeep gemaakt en het potje eveneens geopend en de natrium hydroxide gebruikt. Er was nog een paar honderd gram over toen ik het potje weer sloot. Begin augustus heb ik het potje van de plank gehaald en was de hele bodem van het potje uit gevreten door de natrium hydroxide. Ik denk omdat er maar een klein hoeveelheid natrium hydroxide over was en veel lucht, is de vocht in de lucht met de natrium hydroxide gaan reageren en is de hoge pH en heeft de corrosive werking de bodem van het potje opgelost. Dit heb ik laten weten maar nooit meer iets terug gehoord. Ik vindt dat ze iedereen die natrium hydroxide in potjes uit die tijd heeft gekocht, moeten waarschuwen. Stel je voor dat je de pot ongeacht uit de kast trekt en door een gebrek aan bodem je de natrium hydroxide op je huid of dat van je gelieven krijgt. Super gevaarlijk!!!! Dit stof hoort in een HDPE potje bewaard te worden en niet in het kunststof dat Natural Heroes toen heeft gebruikt. Product was prima, potje was niet prima dus!

Perfecte gezonde bio lekkere noten zaden en pitten voor een top prijs!

prima service en snelle bestelling

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern