Fijn dat het natuurlijk is. Een tip: Wat wel fijn had geweest is dat op de producten zelf staat waarvoor je het kunt gebruiken. Er zit wel een qr scanner op, maar dan moet je je telefoon pakken en dan een lap tekst lezen. Nu heb ik het zelf op een sticker geschreven waarvoor ik het kan gebruiken. :)

Nog niet gebruikt maar blij in poeder te hebben gevonden

Il woon in België en ben bij de SCI in poeder hier te vinden maar..... het pakje werd door Post NL bezorgd en dat vind ik echt niet ecologisch: om een wagentje hier te zenden voor één pakje (klein dorp in de Ardennen). Het zou best met de gewone "bpost" bezorgd worden in de toekomst. Bedankt daarvoor.

GEWELDIG

het was zo een leuke activiteit om samen met je partner deo zonder baking soda in te maken. heel het huis rook mega lekker naar de deo en ik riek elke ochtend nu ook super lekker naar de deo. is mega aangenaam om te smeren en je hebt echt niet veel nodig.

Tevreden.

Eindelijk gelukt de Shea Butter te vinden. Erg blij mee. De geur is niet zoals ik hem kende maar vind de werking, als vanouds, super. Dat is voor mij het belangrijkste.

Top levering

Snelle,goede en nette levering

Voelt dubbel goed!!!!!

Deze fijne natuurlijke producten smeren letterlijk fijn, maar ook figuurlijk omdat ze natuurlijk zijn!!! Nóg een fijne reden om voor deze producten te kiezen is,dat ze heel vriendelijk geprijst zijn, waardoor het voor veel mensen mogelijk is ze te gebruiken.!!!! :) :)

Blij

Zo fijn dat ik goed werkende producten v lichaam en haar heb gevonden zonder dat er troep inzit . Heb de castor oil v hoofdhuid, wimpers en wenkbrauwen in gebruik en toepassing genomen en de shea butter die smelt in je handen bij het aanbrengen en je huid echt zacht maakt , gebruik hem ook voor mijn voeten in de avond .

Goede producten

Goed verpakt en snel ontvangen, Het zeewierpoeder is van uitstekende kwaliteit, niet te grof.

Goede verpakking, goed product, goede verzending

Ik heb eigenlijk niks aan te merken op het merk of het product. Alles is dik in orde en ik ben zeer blij met mijn aankoop!

Fantastische producten!

Helemaal weg van deze producten! Voor mij niets anders meer! En nog ontzettend snel geleverd ook!

Iets te vroeg om al een review te schrijven want ik gebruik het pas een week. Maar tot nu toe een lekker product

Uitstekend!

Geweldige service, fijne producten en erg vriendelijk personeel aan de telefoon!

Leuk en goed

Ik ben nog een leek in het kaarsen maken Bij mij het niet zo hard de was na het opwarmen er van

het werkt

Ik vind castorolie niet zo makkelijk te gebruiken. Het is best plakkerig, maar het werkt wel. Ik merk dat het de bloedcirculatie fors stimuleert. Ik vind de geur geen probleem. Ik heb ook geen vlekken op lakens of kleding gevonden. Ik zou het ook wel willen gebruiken om mijn haargroei te stimuleren, maar het is zo plakkerig dat ik geen idee heb hoe ik dat aan moet pakken. Dit is mijn 2e bestelling. Ik vind het een fijn product.

Utrecht

Lijkt een goed product. Tijd zal leren. Gebruik het nog maar een paar dagen. Maar heb er alle vertrouwen in...

pomp of opdraaibare gietteut voor bidon had wel handig geweest ... met gieten mors je en is beetje plakboel

Top producten en top uitleg. Heel tevreden

Goede producten en snelle levering

Alles verzorgd tot in de puntjes

Mooi product snelle handelingen en fijn dat ik bestelling kon volgen

communicatie was heel goed verlopen

Naar een niet goed bezorgde vorige product hebben ze toch een nieuwe gestuurd de communicatie via mail was zeer goed en zochten naar een passende oplossing en is ook gebeurd. Fout lag bij PostNL niet bij verzender Dank u wel

Artikel goed verpakt. Product aanschaf in één woord Top!

top!

informatie op website volledig en correct,bestelproces en levering waren vlekkeloos,product (arganolie) was geweldig.

Lippenbalsem

Ben heel blij met de lippenbalsem en deodorant, aangezien er geen parfum in zit. Ik heb namelijk een contactallergie.

Fijn product aangeschaft, goed voor de natuur en snel verzonden!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern