Mijn bestelling werd al zeer snel geleverd. Ook heel tevreden met het product!

Perfect!!

Alles zoals beschreven

Heerlijk

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Geweldige service en artikelen

Over de telefoon kreeg ik goed advies over de producten waar ik geïnteresseerd in was. De levering was snel (volgende dag) alleen was mijn pakketje gestolen voor iemand. Na een formulier te hebben ingevuld is mijn pakket opnieuw verzonden. Alles was goed verpakt en ben zeer blij met mijn artikelen.

Goede levering Goede pure producten. Ik kocht kokosolie neemolie en arganolie

Makkelijk besteld En blij met het product

Erg fijn! Is een ieder aan te raden!

Hele goede ervaring

Erg tevreden over producten, service. Top!

Goed product, snelle levering

Kokosolie

Heerlijk!!

Mijn extreem droge huid wordt heel blij van de krappa olie!! De olie trekt snel in en zorgt voor een soepele, doorvoede huid!

Snelle levering en staan je snel en vriendelijk te woord

Pakket snel in huis en met wat vragen via Whatsappje kreeg ik ook snel antwoord en erg vriendelijk

Mooie produkten voor een goede prijs. Snel verzonden

Fijn natuurlijk product.

Fijne producten die zonder zorgen door zwangere vrouwen gebruikt kunnen worden. Ik raad het cursisten van Zalig Zwanger aan.

Producten op zich goed , mooie verpakking

Maar pipetjes zijn waardeloos, voor je ze uit flesje haalt lopen ze al leeg. En kokosolie pot zat grote luchtbel in. Verder producten op zich fijn,

Heel tevreden

Waren snel met bezorgen netjes en duidelijk ook met track and trace overzichtelijk

Fast delivered quality

Heel tevreden met mijn bestelling. Alle producten zijn van mooie kwaliteit. Ik ben vooral dol op de verpakking: eenvoudig, stijlvol ontwerp en kwaliteitsmateriaal

Hele fijne producten!

Maakt je huid enorm zacht hele fijne product enige nadeel is is dat het geurloos is ☺️

Maar 1x besteld, dus kan nog niet veel zeggen….

Duidelijke website/shop, snelle verzending en fijne producten.

Super goede service!

Ik had een bestelling geplaatst maar een van de producten, de castorolie, was kapot gevallen. Je raad het al, alle scherven inclusief olie op de grond. Ik heb een mailtje gestuurd en ze zijn me tegemoet gekomen door gratis verzending aan te bieden toen ik de olie opnieuw wilde bestellen. Heel fijn, want dat scheelt toch een hoop.. en ik ben super blij met alle producten!

Het is een prima service

Vind het fijn dat ik geen grote voorraad moet opslaan want ik bestel en de volgende dag wordt geleverd.

Snelle levering en fijne producten

Ik had 3 olieen besteld en ze zijn snel geleverd en ook zijn de producten heel erg fijn in gebruik. De informatie en de reviews op de website hebben mij goed geholpen met het vinden van een juiste product

Snelle verzending

Mooi stevig ingepakt en snelle verzending naar België!

Snel geleverd. En heel goed verpakt. En fijne producten, die ik voor het eerst gebruik. Fijn zonder troep !!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern