Fantastische product

Wat een mooie product, ik heb de all purpose shea butter gebruikt voor onder mijn ogen en op mijn redelijk verse tatoeage. Hij smeert gemakkelijk en trekt snel in. Mijn huid bleef soepel en mooi.

Snelle en correcte manier van werken en super snel geleverd!

Hele goede service en top producten

Tip top

Levering niet compleet

Ik heb voor de eerste keer wat besteld bij Natural Heroes. De olie is fijn en is verpakt in mooie flessen. Helaas zat het flesje Ylang Ylang er niet bij. Ik heb een mail gestuurd naar support. Ik ga er vanuit dat het nog wordt nageleverd.

Niet dezelfde castorolie.

Ik heb vorig jaar 1 liter castorolie gekocht en dat is heel goed bevallen.

Heel snel bezorgd

Ik dacht zelf dat het een paar dagen zou duren. Op een donderdag laat besteld. Maar de volgende ochtend al bezorgd. Over de werking van de krappa kan ik nog niks los laten. Alleen dat de olie niet zo sterkt ruikt als het krappa olie die ik eerder had.

Fijne winkel en pure producten

Snelle bezorging, goede uitleg & leuke Diy recepten! Fijn dat jullie er zijn

Bizar snelle levering

Super snelle Levering en producten zijn de kwaliteit die wordt beloofd. Fijn!!!!

Slecht wegens leveringsprobleem

Product werd niet in de beloofde tijd geleverd. Op dit ogenblik, een week na bestelling, heb ik nog geen product ontvangen. Op de valreep werd mijn product geleverd. Dank u

Mooie producten voor een goede prijs

Had hier nog niet eerder besteld, maar super tevreden. Fijne producten met een goede prijs, bestelling werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail.

Snel en netjes geleverd en alles in glas!

Geen onnodig plastic qua productmateriaal en goed verpakt

Goed iniatief alleen jammer dat niet alle producten biologisch/ecologisch zijn

snelle levering en goed advies

top producten

Fijne oliën

Eerste bestelling bij Natural Heroes geplaatst. Deze kwam de volgende dag na de bestelling binnen. Daarbij zat ook cactusvijgolie. Wat een heerlijk product is dat!

Geen respons op mijn vraag

Ik heb voor het eerst de krappa olie bij hun besteld maar deze stolt niet na 24 uur in de ijskast,ik vind het vloeibaar niet prettig ,heb dat bij hun gemeld en ze vonden het ook vervelend en hebben mij het geld teruggestort toch erg netjes !

Produkt was anders dan verwacht

Krappa olie besteld na dat vriendin dit aanbeveelde dit gemeld bij Natural Heroes heb mijn geld terug gekregen.

Overzichtelijke site met (h)eerlijke producten

Goede zoekfunctie op website Snelle levering Kwalitatief goede producten

Geweldige winkel!

Ik kan uren scrollen op de site. Het aanbod is groot en de service top!!

Heerlijke natuurlijke en biologische producten

Ik moet ze nog even op de juiste plek zetten waar ik ze het meeste gebruik en die ik af en toe nodig heb ergens anders. De producten moet ik nog even goed leren kennen want kwa gebruik weet ik nog niet zo goed hoe en wat. Nu ga ik nog een lijst maken waar alles op staat en voor wat te gebruiken en hoe te gebruiken.

Snelle levering de producten heb ik ondertussen wel al wat kunnen uitproberen en vooral de casterolie en mandarijnolie en ben super tevreden ervan werkt direct voor mijn buikpijn.

Snelle levering, topprodukten ! Topprijzen!

Snelle levering, produkten zijn top, verpakkingen ook. En natuurlijk topprijs! Ik zal zeker opnieuw bestellen.

Geen klachten! Keurige levering!

Ze doen wat ze beloven!

Perfect, bestellen, bezorgen, contact

Probleem met bezorgen, flesje was half leeggelopen. Volgende dag nieuwe in huis

Top bedrijf

Duidelijke website, goede uitleg product, met zorg verpakt en snel geleverd. Gewoon top!

Good

Het product kwam snel aan. Ik gebruik Lugol al en ik geloof dat ik de ontgiftingseffecten al voel

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern