Snelle levering, tevreden over de producten

Aangenaam

Goed assortiment, snel geleverd!

Wat heerlijk om een idee in je hoofd te krijgen, alle benodigdheden bij 1 partij te vinden en het dan ook nog eens heel snel te ontvangen! Ik kom zeker voor mijn vervolgbestellingen hier terug!

Bestelling liep prima

Niets aan toe te voegen

super

Bestelling snel geleverd, glazen flessen netjes ingepakt en heel gebleven. Gunstige prijs-kwaliteit verhouding voor het geheel.

Mijn "aarde -slaapzak" en de matjes werken prima. Ik slaap veel beter en dieper.

Blij met alle volwaardige producten en toch betaalbare prijs

Erg fijn

makkelijk en snel

Zonder slag of stoot lagen de producten snel in mijn schoot :-)) Goed geregeld

Voor de eerste keer bij jullie Besteld Gewoon goed

Snelle levering , duidelijk site

Fijne producten en een heel fijn assortiment

Blij dat ik deze webshop heb gevonden! Wat een goed concept is dit en wat een fijn assortiment!

Defect oliepompje (door transport) service gericht opgelost. Super fijn :)

Fijn!

Supersnelle levering, en een goed product voor een mooie prijs. Ik ben heel blij met mijn bestelling!

Heel goed!

Altijd super tevreden over Natural Heroes! Snelle levering en uitstekende producten. Mijn castor olie is tijdens vervoer waarschijnlijk kwetsbaar geworden bij uitpakken en hierdoor stuk gegaan.Ontzettend lief contact gehad met Dilara dit mij gelijk een nieuw product heb opgestuurd Super blij mee! Nogmaals dank je wel ❤️

Ricinus olie onbeschdid in mooie donkerbrine getinte glazen doseerflessen aangekomen

Geweldig goed en snel !

Het is heerlijk om weer te kunnen bestellen hier, ze zijn ook snel en de producten zijn goed

Geweldig !

Ik ben 73 en heb nu voor het eerst oliën gekocht voor mijn gezichts verzorging. Wat een ontdekking en een feest voor mijn gezicht. Ik zit nog in de beginfase en zie nu al resultaat. Al die dure potten crème ga ik nu afbouwen. Het zijn fantastische producten en zeker niet duur.

snelle levering, goed verpakt, tevreden van de producten!

Top producten en zeer snelle levering!

Fijne producten snelle levering.

Snelle bezorging.

En tot nu toe ben ik blij met de castorolie.

Supersnelle levering, superservice en fijne producten

Mijn pakketje was zoekgeraakt. Diezelfde dag hebben zij mij meteen een nieuw pakket gestuurd die de volgende dag al aankwam, heel blij mee. De producten, voor zover ik er al iets over kan zeggen , voelen fijn aan op mijn huid. Ik vind de producten op de website ook duidelijk beschreven.

Fijne producten plus snelle levering. Ondanks dat er een klein probleempje was ontstaan met een gebroken product, werd dit per direct opgelost dus de klantenservice is ook top! Zeker een aanrader!

Toppie

Alles goed ontvangen en nog maar net aan het gebruiken.

Top!!

Had een kapot dekseltje bij levering. Werd direct op gereageerd en nieuw potje gestuurd. Dank.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern