Heel tevreden

Prachtige producten, mooie prijs en super snelle verzending

Fijne producten zeer tevreden

Fijne natuurlijke producten

Blij met de producten goede zeer snelle levering. Ik heb de producten nog niet uitgeprobeerd maar ze zien er goed uit

Toppie

Alles heel snel en netjes geleverd!

Eerste bestelling prima in orde

Eerste keer besteld bij deze website. Duidelijke productbeschrijvingen, goede verpakkingen, en snelle levering. Top!

Alles is heel goed aangekomen en ook heel snel

Alles is heel goed aangekomen en ook heel snel

Uitstekend.

Snelle levering en mooie producten.

Snelle levering goed product

Goede duidelijke website. Fijn product die snel werd geleverd.

Top goede service

Fout bij post nl snel hersteld

Mooie producten, goede oplossing

Mooie producten, mijn huid reageert erg goed op. Er waren wat uitdagingen, maar die zijn snel en adequaat opgepakt. Fijn!

Natural Heroes handeld snel en netjes. Ik had een melding gedaan en meteen dezelfde dag werd er gereageerd. Ik heb hetzelfde product nogmaals gekregen van een andere persing. Gekregen....dat maak ik niet vaak mee. Maar nu wel. Natural Heroes, dankuwel. Het heeft mijn dag weer goed gemaakt.

Product is zoals beschreven. Goede communicatie

Helemaal tevreden

Bezorging netjes en de Cocos olie bevalt goed

Snel geleverd, goed verpakt. Prima product

ik heb mijn aangekochte producten nog niet in gebruik

ik kan nog niets melden over de aangekochte producten ,daar ik ze nog niet aan het gebruiken ben ,ik heb nog wat andere producten die ik eerst ga gebruiken - opmaken ,en daarna ga ik mijn nieuwe producten gebruiken

Het pakketje kwam iets later binnen dan verwacht, dit was jammer maar hier is niks aan te doen. Verder super geregeld en blij met mijn producten!

Niet tevreden

Ik had al eerder een ander merk gebruikt. Het was ook biologisch en ongeraffineerd. Het had een betere textuur. Terwijl ik deze crème op mijn handen aanbreng, blijft er een wit, ruw residu achter en het duurt een tijdje voordat dit verdwijnt.

Tevreden!

Hoogwaardige verpakkingen en producten. Snelle verzending en mooi ingepakt. Erg tevreden. Suggestie: een besteloverzicht of bedanking of kaartje in de doos.

Prima producten en snelle levering

Mooie producten die goed verpakt zijn en ook nog snel geleverd.

Snel geleverd, snelle klantenservice. Aanbevolen

Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit, aan de dure kant

Mooi assortiment op de website aan allerlei essential oils. Wel wat prijzig en jammer dat er niet bij een lager bedrag al gratis verzending is. Maar volgens mij goede kwaliteit producten en mooie verpakkingen ook. Prima verzending.

Fijne producten en snelle service

Goede kwaliteit, snel geleverd. Veel Aanvullende info op de website.

Producten zijn geweldig

De producten die ik heb besteld en ontvangen zijn geweldig. Uitstekende service van Natural Heroes bij het retourneren van een product die abusievelijk is besteld en er werd direct geld teruggestort. Een tevreden klant!

Fijn product

Goede webshop, snelle levering, aangename producten

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern