goede en snelle levering

Mijn elektrische tandenborstel was stuk gegaan en ik wou zo snel mogelijk een nieuwe nou die kreeg ik. Besteld en de volgende dag correct geleverd en zorgvuldig verpakt.

Het product kwam keurig op tijd binnen. Ook was het t voordeligste t.o.v. dezelfde producten bij een andere leverancier.

Prijs is goed, snelle levering

Fijn dat ik het pakket bij een PostNL automaat kon ophalen. ’s Avonds voor 17:00 uur besteld, volgende dag voor 10:30 uur in huis. De prijs was lager dan bij andere webwinkels.

kwaliteit en vlotte afhandeling

goeie service en vlotte afhandeling en niet prijzig

het gezochte product was makkelijk op hun site te vinden en een zeer snelle service

Goede producten voor een goede prijs

Bestelde nieuwe opzetborstels voor onze Oral-B tandenborstels (oud en IO). De IO borstels werden geleverd in de originele 4 pack die had besteld, maar ik had ook een 10-pack oudere generatie borstels besteld. Deze laatste waren los in de verzenddoos gegooid, met de handleiding ook los in de doos, terwijl bij de bestelling het eruit zag als een multi-pack. Jammer om 10 losse borstels in een la te moeten bewaren.

Correct en snel

Correcte en snelle levering, keurig geïnformeerd over de voortgang. Top!

Top service! Ze doen wat ze beloven.

Top service! Ze doen wat ze beloven.

Over de ganse lijn zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de ganse lijn. Zeer goede tandenborstels aangekocht aan een prijs om U tegen te zeggen. Supersnelle service! Bedankt !

Geweldig shop en 70% goedkoper dan AH, Jumbo enz...

Geweldig shop en 70% goedkoper dan AH, Jumbo enz...

Prima tandenborstel

Snelle levering en tandenborstel bevalt goed.

prima tandenborstel

prima service en snelle en correcte levering

Goede prijzen en snelle service!!

Top winkel

Snelle levering, voordelige prijzen en u hoeft niet thuis te blijven voor de ontvangst van de levering.

Snelle levering, goede producten en niet duur!

Service met een glimlach

Snel geleverd en met verrassend veel aandacht verpakt. Je merkt aan alles dat er moeite is gedaan om er iets goeds van te maken. Dat persoonlijke tintje maakt het verschil. Aanrader!

Alles prima in orde!

Super service! Fijne klantenservice met echte mensen die ook nog eens vlot reageren en klantgericht zijn. Goede website, goede prijzen en snelle levering.

Prima doet wat het beloofd

PRIMA doet wat het belooft

Fijne website

Fijne, duidelijk website. Prima communicatie over levering. Alles werd netjes en snel verstuurd.

Ik heb het product nog niet ontvangen

Jammer genoeg heb ik het product nog niet ontvangen

TOP winkel

Ik heb een waterontharder gekocht voor mijn koffiemachine. Hij werkt perfect.

Goede producten

Goede producten een uitgebreide keus. En snel geleverd. Ik bestel hier vaker en nooit problemen gehad.

Sind 2010 een tevreden klant

Ik koop sinds 2010 al mijn elektrische tandenborstels en opzetstukjes bij Tandenborstel.com. De producten worden altijd zonder problemen en op tijd geleverd. Een aanrader!

Borstel voor laagste prijs, snelle levering.

Kortom: gemakkelijke en heldere website, goede informatie, snelle levering, prima verpakt en laagste prijs.

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen