Bestel al een tijd bij tandenborstel mijn ragers en mond water, zeer snelle bezorging.

Beste prijs en goeie service

Alles OK

Ik heb geen problemen ondervonden met bestellen en levering.

snelle levering en goede producten

We hebben een aantal keren besteld hier. Levering is altijd snel en correct.

Zeer goede service

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk gereageerd op mijn vraag en echte goede service verleend. Ik ga zeker terug naar tandenborstel.com als ik iets nodig heb!

Alle artikelen pijlsnel en in goede staat ontvangen.

Zelfs de opzetborstels die meer levertijd hadden zaten er toch bij. Top service!

Snelle bezorging en goede service

Niet eerder besteld bij de winkel, maar heel erg tevreden. Brief met een heel Aardig bericht in de doos gestopt en voelde als een fijne winkel om te kopen. Snel bezorgd ook

snel en goed geleverd

tevreden met de geleverde borstels voor een goede prijs

Perfecte afhandeling.

Alles is op rolletjes gegaan, kon niet beter.

Prima tandenborstel,goed geprijst,snelle levering!

Prima product,goed geprijst,snelle levering!

De goedkoopste en de beste

Ik koop hier al een tijdje mijn mondverzorging producten ze xijn erg goedkoop en leuke aanbiedingen. Binnen een dag heb je al je bestelling in huis. Goed te volgen via track en trace. Echt een aanrader.

Makkelijk

Eenvoudig besteld en snelle levering duidelijk op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd werd

Duidelijke site

Duidelijke site en bestelling snel en netjes thuis afgeleverd

Snelle levering van het juiste product

Al enige tijd klant bij Tandenborstel.com en ben erg tevreden. levert snel en altijd het juiste product. Ruim assortiment en overzichtelijke site. Erg aan te bevelen hier iets te bestellen!

Goed in prijs en snelle levering!!

Snelle levering en goed van prijs!

Goede en snelle afhandeling

Zij leveren de bestelling netjes en snel af. Ook hebben ze een schappelijke prijs. Ik beveel hun aan.

super

Na bestelling vlugge en correcte levering

Snelle service, goede produkten

Beschrijving is prima, supersnelle levering! Scherpe prijzen

91,60€ betaald en niks ontvangen!

Ik bestelde 2x20 stuks Gilette fusion 5 op tandenborstel.com. Op track and trace staat dat het pakket geleverd werd maar wij hebben niks ontvangen. Ook geen mail die eventueel vermeldt waar wij het pakket kunnen ophalen. Vanaf nu terug in de winkels kopen……

Voldoet geheel aan mijn verwachting.

Product voldoet aan mijn verwachting, goed verpakt en ondanks de kerst op het aangegeven tijdstip in huis.

Tevreden met snelle levering.

Eerlijk gezegd hoop ik dat ik een keer (buiten de gratis verzending) een presentje of korting mag verwachten, gezien ik best vaak prijzige Blue-M producten heb besteld en nóg zal bestellen. Een van uw medewerkers adviseerde mij dit te vermelden in het vak 'opmerkingen' bij de eerst- volgende bestelling. Maar ik doe het nu óók alvast. Met vriendelijke groet van een tevreden klant, Ellen Baudoin.

Duidelijk en overzichtelijk

Zeer tevreden van het overzicht en de levering van de bestelling

A Trustworthy Choice for Dental Products with Exceptional Customer Service

I've been a loyal customer of Tandenborstel for dental products, and I'm consistently impressed with their reliable delivery and quality items. Recently, I encountered a minor issue with a product, and their customer service went above and beyond. Not only did they promptly replace the item, but they covered the delivery costs as well. Tandenborstel's commitment to customer satisfaction makes it easy for me to wholeheartedly recommend this webshop.

Overzichtelijke webshop....snelle levering

Ketelmeer 25 A