Goed product, prima prijs

Prima ervaring

Hele nette en professionele webwinkel

Optijd ontvangen, goede prijs verhouding

Snel bezorgd maar geen Nederlandse handleiding

+ Borstel werd binnen twee dagen bezorgd. - De verpakking is Duitstalig, merkwaardig. - De bijgesloten handleiding biedt vijf talen maar geen Nederlands.

Snel, vriendelijk en correct

idem

Goede beschrijving, en snel geleverd

Irritant vissen naar reviews

Tandenborstel.com levert gewoon merkproducten die je ook gemakkelijk elders kunt kopen. Op de kwaliteit van die producten hebben ze dus geen invloed. Uiterst irritant is het feit dat ze telkens vissen naar reviews, ook als je bij je bestelling aangeeft dat je die niet wenst te ontvangen. Het zou toch 'standaard' zo moeten zijn dat een bestelling correct wordt uitgevoerd en dat het uitzonderlijk is als er een klacht zou ontstaan? Hier wordt het blijkbaar omgekeerd en dat vinden wij uiterst irritant. Met een lachende smiley melden zij: 'U heeft zelf genoeg keuze uit een van de onderstaande review-sites :)' en daarvoor zijn er maar liefst 6 beschikbaar. Voor ons reden om hier dus niet meer te bestellen!

na telefonisch contact werd een en ander perfect afgewerkt

Er waren wat problemen met bertaling via ideal. Hierover contact opgenomen met een van uw collega's, waarna alles prima was geregeld,

Keurig

Alles keurig netjes en snel verstuurd!

Snelle service, prima kwaliteit

Betaalbaar.

Lekker vlotte service.

Snelle levering en goed verpakt.

TOP1

Veel keus. Heel goede prijsstelling. Ook voor A-merken. Snelle en correcte levering.

Scherpe prijs, tijdige verzending

Goede ervaring

Goede service.

Snelle levering, maar wat ik belangrijker vind is dat ze goed bereikbaar zijn (telefonisch en mail) en een goede klantenservice hebben. Ik ben heel erg tevreden over hun klantenservice.

Super snelle levering en zeer goed geprijsd !

Snel, goed en goedkoper dan anderen.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met tandenborstel.com.

Snel en accuraat geleverd

perfect

zeer snelle levering

Tevreden

Komen afspraken na, alleen de verpakking was open.

Goede levering en goede prijs

Groot assortiment, concurrerende prijzen en zeer snelle correcte levering; grote prima!!

Snelle en correcte levering. Volgende dag al ontvangen.

Prima winkel

Beste prijs- info-veel keuze- snel met Post nl

Voordeligste prijs☆ Veel keuze en info☆ Volgende dag keurig bezorgd door Post.nl☆ Kreeg ook de gevraagde mini sample erbij☆

Alles naar tevredenheid

Voor de volgende ronde staat u op mijn lijst voor de ragertjes...ook de snelle levering helemaal top.

milieubelastende verpakking

ik ben niet blij als ik met ampel plastic omhulde tandenragers ontvang, verpakt in een doos 10 xf groter dan de zending, die prima door de brievenbus had gekund. Foei tandenborstel.com

Ketelmeer 25 A

5347 JX Oss