goede deals voor topmerken

hier betaal je prima prijzen voor de beste merken. wij kopen nergens anders meer

Mooie aanbieding met vlotte levering

Zie boven

Een goede gepoetst gevoel tanden en kiezen fris en gezond en stralend wit

Alles piekfijn in orde

Zou hier zo weer m’n volgende bestelling plaatsen

Correct en stipt

Aan te bevelen. Correcte afhandeling bestelling en stipte levering.

Snelle levering!

Mooie aanbieding en binnen 24 uur geleverd!

Goede betaalbare producten

Groot assortiment, goede prijs en snelle levering

top artikelen en levering.

Bestel binnenkort weer!!

top,wel wat heet van smaak

Jammer dat het niet duidelijk is dat er een folie over de tube zit . je ziet het niet en als je het dan ontdekt hebt is hij er bijna niet af te krijgen. Verder oke product met vriendelijke groet Willian

Slecht

Ik heb 2 x 8 tandenborstels besteld en betaald. Ik heb echter 2x 4 ontvangen. Ik heb dit per mail gemeld aan tandenborstel. Com. Volgens dit bedrijf moet ik een foto toevoegen. Dat terwijl er duidelijk op de pakbon staat dat zij 2 x 4 hebben geleverd. Wat ik ze kwalijk neem, is dat zij een fout gemaakt hebben en ik moet bewijzen dat zij die fout gemaakt hebben. Ik ben ervan overtuigd dat het opgelost gaat worden, maar het anders gemoeten. De mevrouw van de Klantenservice gaf mij niet het gevoel dat zij echt luisterde, ze viel mij steeds in de reden. Zo ga je niet met klanten om. Het zal dan een standaard procedure zijn zoals zij het heeft uitgevoerd, maar dit zegt iets over hoe "klantvriendelijk " je bent. Als ik een advies mag geven is, zorg dat je in/uitgaans controle op orde is. Ik koop bijna alles online, maar dit heb ik niet eerder meegemaakt. Met vriendelijke groet, Dorien Cudoghan

Perfecte firma

Snelle en nette levering. Levering producten klopten niet helemaal, maar ook dit is perfect opgelost. In 1 woord : fantastisch. Zeer tevreden.

Snel

Goeie produkten en snel geleverd.

Zeer overzichtelijke website. Keurig ingepakt en zeer snel geleverd. Bedankt.

Snelle levering. Duidelijke website.

Goeie service snelle levering

Snel afgehandeld en op tijd geleverd

Correcte levering van het product op de gewenste dag

De afwikkeling van mijn bestelling verliep geheel conform verwachting. Het product gekocht tegen een scherpe prijs.

Goede ervaring en juiste oplossing gegeven

Hebben goed gereageerd en zijn er met de mail op terug gekomen wat prettig was

Prima prijs, attente verzending

Laagste prijs online voor product wat ik zocht, goed verpakt en klantgerichte / attente verpakking

Geweldige webshol

Het werdh eel snel verstuurd. Wat met de bestelling pas rond 4 uur en het werd to h nog dezelfde dag verstuurd zodat ik het de ogende dag al kreeg. Keurig verpakt. Echt top

Goede prijs en service

Zeer aanrader

Goede prijs verhouding scheelde 10 euro met andere aanbieders dus helemaal goed

Snel en goed

Goede prijs, snel en netjes verpakt

Opzetborstels als cadeautje verpakt in een dag geleverd.

Snel geleverd. Precies wat ik besteld heb. En ook nog met zorg verpakt.

was klasse

bestelling klopte en levering was op tijd en perfect

Ketelmeer 25 A

5347 JX Oss