Geweldige webshop

Fijne club, makkelijke webshop, zeer snel geleverd.

Snelle verzending en juiste artikelen.

De bestelde produkten werden snel bezorgd. Ook de verpakking was correct.

goedkoop, betrouwbaar en snel

prima geregeld! complimenten

niet bijster goed

Zending zou als brievenbuspost worden verstuurd. Dus thuisblijven was geen must. Maar wat schetst mijn verbazing toen de buurman met het pakketje bij mij aanbelde. Het was daar afgegeven. Zeel slechte communicatie.

Fijne tandenborstel ,levering duurde wel even

Ben erg tevreden over de tandenborstel , echter de slogan vandaag voor 15.00 uur besteld ging niet op ,levering duurde ruim vier dagen. Verder prima tandenborstel.

levering waardeloos

opsturen met DPD is waardeloos...... goede prijs en veel keuze maar opsturen met DPD is inderdaad een grap.In de mail die u stuurt staat '': postbode zal proberen uw bestelling bij de buren aan te bieden. Lukt dit ook niet, dan komt hij een dag later nog eens terug. Sla de tweede poging ook niet? Dan brengt de postbode uw bestelling naar een afhaallocatie'', dit klopt helemaal niet, DPD komt geen 2de keer langs (en zelfs de eerste keer ook niet) en na een mail gestuurd te hebben naar ''Tandenborstel'' krijg je als antwoord , U kunt uw pakket ophalen bij het afhaalpunt(dit is voor mij 18km rijden (heen en terug) spijtig dat jullie met DPD werken, dit is echt niet voor herhaling vatbaar.

Overzichtelijke website en alles werd volgens afspraak geleverd. M'n enige opmerking is dat de doos misschien wat kleiner had gekund ;-), ook omdat aangegeven was dat het brievenbuspost zou zijn. Maar ik ben hel tevreden!

Fijne artikelen, prima service! En er zat een klein presentje bij mijn bestelling. Heel attent!

Snel en correct de juiste artikelen geleverd

Ik heb niets aan te merken. Alles helemaal prima!

Tevreden klant

Ruime keuze in aanbod. Overzichtelijke website. Goede prijzen. Pakket snel geleverd. Kortom; ben een tevreden klant.

Geweldige product

Uitmuntend niks te klagen en geweldige service product zeer goed bevallen ook nergens zo goedkoop.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Snelle levering goed verpakt

Zie hieronder

Snel besteld en snel weer n huis

uitstekend

Dit bedrijf doet alle moeite om de klant te helpen waar nodig is.. Tandenborstel.com heeft er weer een tevreden klant bij. Ga zo door.

Geweldig snel geleverd.

Product ziet er goed uit tepe.

Zoals beloofd

Goede prijs en snelle bezorging

Prima prijs/kwaliteit

Ik ben heel tevreden , zowel met mijn spullen als met de vriendelijke prijs . En ook nog eens snel bezorgd .

Goede begeleiding bij aankoop

Goede vlotte afhandeling

Prima, snelle levering. Netjes verpakt.

Snel geleverd, voor een redelijke prijs.

Helaas geleverd met alleen Oost-Europese gebruiksaanwijzingen...... Dat had anders gemoeten!

Snelle levering, goede service, gewoon goed

Ketelmeer 25 A

5347 JX Oss