Ik ben zeer tevreden net de producten en de daarbij service

Na 3 x eerder deze week bij bol besteld te hebben en weer heb moeten terugsturen omdat of de verpakkingen enorm beschadigd waren of dat het artikel wel 2dehands leek! Was dit een verademing.kan het zeer zeker aanbevelen

Snel geleverd, elke fles in een ziplock zakje (erg fijn bij eventuele lekkage) Ik hou van dat soort attente verpakkingen! Goed product.

Prima prijs en snel geleverd!

supershop

snel geleverd, ruim assortiment en prettige prijzen

Prima en vlotte levering

Bestellen gaat vlot en makkelijk. Netjes geleverd, keurig verpakt door de brievenbus. Aanrader. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Suiper

Snelle afhandeling

top service

Goede communicatie, snelle service, TOP

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding van originele OralB borsteltjes. Die heb ik toch liever dan de namaak.

Correct

Snel, correct, professioneel. Zeer Zeer goed.

Snel en goed geleverd

Bestelling kan gemakkelijk en zonder e Inge poespas worden geplaatst. Voortgang wordt meegedeeld. Top.

prima prijs

ik heb oral b opzetborstels besteld. Ik heb ze nergens goedkoper gevonden. En het gebruik kunnen maken van afterpay vind ik ook erg prettig

Erg tevreden

We bestelden 2 tandenborstels tegen een goede prijs, Ze werden vlot geleverd, erg tevreden over de service.

Ik was niet thuis. Pakket lag netjes in de carport. Briefje in de brievenbus.

Ik ben erg tevreden!

Op andere websites kon ik niet vinden wat ik zocht maar bij jullie website had ik daar geen probleem mee, even scrollen en ik vond waar ik naar op zoek was.

Lekker veel keuze fijne aanbiedingen top assortiment

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

Uitstekende service

Snelle levering en tevens goede klantenservice die tijdig reageren

Uitstekende website

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede prijs!

Zeer tevreden over levering en service

Duidelijke website. Goede service. Goede kwaliteit artikelen. Snel en goede levering.

Snelle reactie en levering TOP

Bestelling de volgende dag geleverd.

Formidabel

Ik heb een tandenborstel gehad over een half jaar van een supermarkt, dat hielp niets, ik heb hem aan iemand gegeven. Toen zag ik uw tandenborstels en dacht die zien er veel beter uit ,ze zijn wel velen duurder, maar het is ongelooflijk hoe dat hij werkt, ik ben 72 jaar en mijn tanden zijn,of ik juist van de tandarts kom ik ben uiterst tevreden.

Prima met kanttekening

. Snelle levering zeer positief . De kartonnen verpakking was zeker 5 a 6 keer zo groot als het product. Zèèr milieu onvriendelijk. Dat moet toch anders kunnen.

goed, snel en overzichtelijk

handige website, makkelijk besteld en snel bezorgd+ alles klopt!

Ketelmeer 25 A

5347 JX Oss