Accuraat en snel

De bestelde producten zijn van goede kwaliteit en de prijs is prima. Producten zijn makkelijk te vinden op de overzichtelijke website. De levering was snel

Service na aankoop TOP!

Mijn pakketje is stuk toegekomen, dit werd onmiddellijk opgelost door verzending van een nieuw pakketje! Probleem binnen 1 dag opgelost, waarvoor dank!

slecht

product betaald maar niet ontvangen - zou nog liever geen sterren geven maar dat kan blijkbaar niet

Kwaliteit tandenborstel en snel geleverd

Poetst beter dan de vorige generatie Oral B

Kwaliteit tandenborstel en snel geleverd

Poetst beter dan de vorige generatie Oral B

Snelle levering, netjes verpakt.

Geleverd zoals beloofd. Top!

Prijs kwaliteit zeer goed.

Supersnel

Supersnelle levering en tegen een scherpe prijs !

Snelle levering en product zoals omschreven

Het product werd snel bezorgd en was precies zoals omschreven. Ook keurig verpakt in een doos van normaal formaat.

Snelle levering en product zoals omschreven

Snelle levering blij dat ik deze tandeborstels bij Tandenborstel.com kon bestellen.

Kocht ze normaal bij de DM in Duitsland dus blij met deze site.

Zoals ervaren uit eerdere bestellingen: snelle levering, aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit.

Fijne website. duidelijk en klantvriendelijk.

Voor herhaling vatbaar.

Bestellen is voor herhaling vatbaar. Alleen niet tevreden zoals de tandenborsteltjes zijn aangekomen. Allemaal los wat voor mij het opbergen bemoeilijkt.

Snel en goed geleverd

Ik wist wat ik wilde en zocht naar de goedkoopste aanbieding. Dat was tandenborstel.com

Altijd goed

Ik bestel al jaren bij tandenborstel.com mijn superfloss, altijd snel en correct geleverd!

Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.

Ik ben nog steeds wachtende…. Ik kan dus het volledig proces niet beoordelen.

Beautifull

Alles verloopt naar wens

Ontvangen wat ik voor ogen had...mooi verpakt en fijne levering

zie hieronder

waardeloos gedoe elke keer die e-mails waarin men vraagt naar de ervaringen met...., zou bijna een rede zijn om niet meer te kopen via internet. DENK DAAR MAAR EENS OVER NA !! ( lijken wel kleine kinderen die een aai over de bol willen omdat ze iets gedaan hebben ). Je kunt er ook vanuit gaan dat als er GEEN reactie komt dat het wel goed is gegaan. Als het fout is hoor je het wel.

Prima snelle service en levering van kwalitatief uitstekende producten.

Prima snelle service en levering van kwalitatief uitstekende producten. En een adequate klantenservice die snel en efficiënt voor een antwoord en/of een passende oplossing zorgt.

Ketelmeer 25 A

5347 JX Oss