op vooraad en netjes geleverd, site overzichtelijk

op vooraad en netjes geleverd, site overzichtelijk

Allemaal een succes!

Simpel, snel en goedkoop. Allemaal een succes!

A-producten, goede prijs, snel en netjes geleverd

Sommige A-producten waren bij onze lokale trekpleister uit de winkel collectie gehaald! Maar tandenborstel.com had het gewoon op voorraad. Het gaat bv om tanddraad en conische om de hoek tandenstokers. Alles is op tijd en netjes geleverd.

Snel en niet duur

Tandenborstel.com is zeker niet duur. Wat heet: ze zijn lekker voordelig! En de bestelling werd zeer snel thuisbezorgd. PRIMA!

niet klantvriendelijk en niet milieuvriendelijk

Ik was altijd zeer tevreden over de service van Tandenborstel.com. Het kleine pakje (met 25 TP-ragers) lag altijd in mijn brievenbus. Tot de laatste keer. Toen ik thuis kwam stond er een kartonnen doos bij mijn voordeur, met daarin hetzelfde kleine plastic zakje met 25 TP-ragers. Deze doos kon dus niet door de brievenbus. Waar is dit nou voor nodig??? Behalve dat het onhandig is voor de bezorger en voor de klant (die nu dus thuis moet blijven om het pakje in ontvangst te nemen), is het ook nog eens een totaal overbodige verpakking, die meteen bij het oud papier gaat. Verspilling en milieuvervuiling!

Goedkoop en snelle levering

Ik ben tevreden, veel is goedkoper dan in de winkel. Het is netjes verpakt, en snel geleverd.

Goede kwaliteit.

Keurig bezorgd.

Snelle levering binnen 24 uur !

Al jaren topsite voor mij

Altijd alles keurig, op tijd & verzorgd!

Heel snel geleverd!

S avonds besteld, andere dag in huis. Super service,ga zo door!

Snel geleverd in een goede verpakking en prijsstelling.

Geweldige service en kwaliteit

Na te hebben besteld op een overzichtelijke site, had ik mijn bestelling na 2 dagen al in huis. Bekende merken voor een veel lagere prijs.

Uitstekend en snel

Informatie op website duidelijk, bestellen gemakkelijk, levering snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering

Prima zaak!

Hebben wat ik nodig heb. Goede informatie. Scherpe prijzen. Snelle levertijd. Compact verpakt, geen half lege dozen.

Besteld en juist geleverd

Via website besteld, en de volgende dag juist geleverd

Snel en niet te duur

Prima service, goedkoop

Zoals beloofd volgende werkdag geleverd, goedkoop

Prima levering

Alleen maar positief, snel en duidelijk

Snel geleverd en goede prijsen!

Snelle verzending en goed verpakt

Webside is overzichtelijk. Vlotte verzending originele producten.

Vlotte levering en scherpe prijs !

Zeer scherpe prijzen en levering comform opgave.

Uitstekende service,vlotte spoedige leveringen.

Supersnelle levering!

Ruim assortiment!

Snelle levering in de brievenbus

Goede prijs en eenvoudig geleverd in brievenbus.

Ketelmeer 25 A

5347 JX Oss