Bestelling snel en goed afgehandeld

Geen onnodige wachttijd, netjes verpakt en goed gecommuniceerd.

Na mijn pakje goed te hebben ontvangen en het updaten van mijn drivers gaf mijn mini pc geen teken van leven meer. Telefonisch heeft Mena computers mij verder proberen helpen maar ik kreeg zelf het probleem niet opgelost. De BIOS was ergens corrupt geraakt. De pc terug opgestuurd en het probleem werd snel opgelost door Mena computers, en diezelfde dag nog terug opgestuurd met de post! Bedankt voor de goede service!

Zeer goede en snelle service

Ik had de pech dat er een onderdeel defect was bij ontvangst (DOA). Dit hebben ze snel opgelost. Reactietijd van de klantenservice is zeer snel, waardoor ik niet lang hoefde te wachten op mijn vervangende product. Zeer tevreden.

Snel en alles zoals besteld

Snel en alles zoals besteld

Goede en snelle service!

Erg teverden.

Top product, top levering!

Uitstekende prijs/kwaliteit! En in een week geleverd. Super.

Uitstekende service

Intel Nuc samengesteld en besteld. De pc configurator is zeer gemakkelijk te bedienen. Ik kreeg na de betaling meteen een mail waarin om overleg werd gevraagd over een kabel die niet op voorraad was en enkele dagen levertijd zou hebben. Ze vonden het zelfs vreemd dat ik wel een paar dagen op de hele bestelling wilde wachten. Wat bleek, na 3 werkdagen was toch alles in huis. Alles naar tevredenheid.

Uitstekende samenstellingskeuzes en dito afhandeling!

De keuzes voor het samenstellen van mijn micro-PC (ASRock A300) waren zeer uitgebreid, duidelijk beschreven en bovendien zeer betaalbaar. D.m.v. het doorgeven van de verschillende fases (bestelling, assemblage en verzending) is het verwerkingsproces goed te volgen. Het microsysteem is vlot geleverd, voorzien van een volledig bijgewerkte Windows 10-versie. Dat scheelde me de nodige updates. Het systeem werkt voorbeeldig, wat uiteindelijk het belangrijkst is.

Alles keurig op tijd volgens afspraak geleverd en netjes geassembleerd!

perfecte service en informatie

De ubiquiti producten zaten zeer goed verpakt in een doos en ondanks dat een aantal producten 3-5 dagen levertijd hadden, werd alles binnen 2 dagen bezorgd. de updates en informatie in de bestelling waren snel en duidelijk. Overall een perfecte service

Prima.

Ofschoon het niet direct een winkel is, kon ik na telefonische afspraak langskomen. Werd op goede, vakbekwame en vriendelijke wijze te woord gestaan. Kreeg antwoord op al mijn gestelde vragen en een goed advies. Heb dezelfde week een Shuttle SH370R6 V2 Plus besteld. Tussen bestelling en uitlevering werd ik regelmatig per mail op de hoogte gehouden van de status van de bestellingen uitlevering. Ik ben bijzonder tevreden.

geweldig

mijn shuttle processor een verkeerde ingezet. contact gezocht met minipc.eu processor besteld die er bij hoort besteld. de pennetjes waar de processor op komt waren een aantal verbogen. de jongens hebben her hersteld zonder rekening. waar maak je dit nog mee. WAT EEN GEWELDIGE PC TOKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en wat een grandiose service. een 10 met een griffel. TOP TOP TOP

Goede afhandeling retour

Product voldeed niet aan mijn verwachting, product retour gezonden en prima afhandeling van het retour proces. Duidelijke berichtgeving over de gang van zaken en snelle terugbetaling van het geld.

vriendelijk en helpen je echt verder

zeer deskundig en goede service top hoor !!!

No-nonsense computerwinkel

Voor de derde keer een Intel-NUC samengesteld op en besteld via Mena. Dat zegt genoeg lijkt me. Ik ben een terugkerende, zeer tevreden klant.

Pc voeding moeilijk verkrijgbaar. Toch voordelig.

die is heel goed

die is heel goed

Een NUCje besteld met RAM en een SSD. Alles netjes op tijd geleverd. Alleen zat er een verkeerde SSD bij. Na een telefoontje en een mailtje is dat meteen hersteld. Voor de verkeerde SSD heb ik een label gekregen om die met DHL retour te zenden. Heel goed geregeld.

Voor herhaling vatbaar

Een ASRock deskmini 310 gekocht. Keurig in elkaar gezet en geleverd zoals gemeld. Goede prijzen. Een aanrader om te bestellen.

Luid en unstabiel VMware ESXi 7.x op een Shuttle MiniPC

Tot nog niet te spreken over de Shuttle MiniPC welk ik heb ingezet als VMware ESXi thuis PC (met Windows 2019 Essentials). De Shuttle is beduidend aanwezig wanneer ik dit vergelijk met een oude systeem en laat veel meer HDD geluid door. Tijdens de aanschaf aangegeven dat ik deze aanschaf zou gaan neerzetten onder de TV maar ik heb het idee dat ik nu naar een andere plek moet gaan zoeken. Is hte niet de fan's dan wel de HDD's wanneer deze worden gebruikt/gescand door een Antivirus produkt. Ooik lijkt ESXi 7 minder stabiel te draaien op dit systeem.

Goed advies, snelle levering en goede aftersales service

Ben vriendelijk telefonisch geholpen en ook na de aanschaf van de drie mini PC's werd er nog goed meegedacht.

Mini-pc besteld. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang, snelle levering. Na ontvangst van de mini-pc de boel vlotjes geïnstalleerd. En draaien maar. Kortom, een goede ervaring.

Onmiddellijk geholpen en probleem opgelost

Ik heb alles perfect geleverd gekregen

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.