Producten zijn correct geleverd

Helaas wel met vertraging, maar dit was puur de fout van DHL. Maar Mena computers hebben dit probleem perfect opgelost. Een aanrader.

De beste en enige Shuttle PC's in de Benelux! Met een uitmuntende service.

Great experience

Ordering is fairly easy and pricing transparent (it could be a bit cheaper yet :-)) Communication about the stages of the order was timely and shipping was very fast Very satisfied overall

Simpel samenstellen van het gewenste computersysteem

Wijziging van processor op laatste moment prima mogelijk. Systeem draait als een zonnetje

Goed en snel

makkelijk bestellen en snelle levering, met voldoende informatie over de status van de bestelling.

Prima, maar teveel mail over de bestelling

Een bestelling leidt tot een stroom aan mailverkeer. Dat kan best wat minder toch?

Bij andere winkels niet meer te krijgen, hier gewoon alle benodogde onderdelen op voorraad en snel geleverd.

Snel geleverd volgens specks.

Duidelijke website, makkelijk keuzes maken, snelle levering.

Opzoek naar een nieuwe kleine computer kwam ik bij minipc.eu. Ook bij deze leverancier levering problemen. (chip tekort) Na wat zoek werk en advies van een kennis bij de INTEL NUC uitgekomen. 11 generatie i7 was nog leverbaar uit eigen voorraad. SSD en geheugen was snel gekozen. 2 apparaten besteld. Voor mij en mijn vrouw. Was niet te duur. Levering ging vlot en goed. Bij opstarten klein probleem met aanmaken gebruiker. Windows 11 neemt direct beslag op het 1e aangemelde account. Kon dit niet netjes weg krijgen. Windows 11 opnieuw schoon geïnstalleerd en bij opstarten het goede account en instellingen op gegeven. Werkt nu prima. Telefonisch contact met Mena computers (minipc.eu) verliep goed en vriendelijk.

Besteld en snel gekregen

Een professionele Intel NUC besteld, voor een behoorlijk bedrag, en de daaropvolgende dag kon ik 'm al installeren. Betrouwbare club!

Hele goede aftersale

Het is qua afhandeling een van de beste winkels die ik heb meegemaakt.

Scherpe prijzen - super service

Altijd zeer verrast door scherpe prijzen, en vaak veel in voorraad. Snelle levering, correct en snelle beantwoording van vragen.

Prima communicatie en goede uitleg

Niets op aan te merken.

Duidelijk informatie, snelle en corecte levering

Duidelijk informatie, snelle levering

Mena denkt met je mee

Na bestelling gebeld met aanvullende vraag over de onderdelen. Daarna snelle levering

Toppers

Prima service, snelle reactie op emails, en alles afgehandeld zoals besproken!

Heel goede service! Helemaal top

Ik zocht al weken speciaal sata kabeltje dat nergens te vinden was. Tot ik Mena Computers een email stuurde met de vraag ivm dat kabeltje. En ze hadden het kabeltje. Zeer snel reactie op mails. Heel vriendelijk. Snelle verzending; helemaal top! Ik heb hun website direct tussen mijn favorieten gezet.

Prima service en snel geleverd

Prima service en snel geleverd

Mena Computers TOP

Intel Nuc 11 besteld, was op voorraad dus snel geleverd

snelle levering en top kwaliteit

Snelle en correcte levering

Profesioneel en behulpzaam

Enorm goede kennis van zaken. Geduldig en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader! zo'n score geef ik normaal nooit

great experiance

Bought Nuc Mini. Everything as advertised.

nieuwe shuttle gekocht ,maar die doet niets. gemaild op zondag en kreeg gelijk een mail terug wat te doen. PERFECT. Zelfs op zondag.

Gewoon zoals het hoort

Bestellen hier vaker. Advies is goed en levering snel

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.