24 uurs levering werd niet gehaald. Verder prima

De belofte om 24uurs levering was twijfelachtig vanaf het begin. Toch werd mijn mail uiteindelijk gelezen en het pakket binnen 2 dagen in huis. Is acceptabel te noemen.

Goed en snel advies

Na vragen ivm Windows 11 kreeg ik snel en goed advies. Ik heb een PC die door Mena samengesteld is en die draait al jarenlang zonder problemen.

Snel

Gigabyte mini pc, mooi product, krachtig klein en stil.

Een dag na mijn bestelling was mijn computer al geleverd! Alles prima in orde

Snel goed

Mooie producten overzichtelijk bestelsyteem

Geen ervaring met samenbouwen van de componenten, omschrijving was ruim voldoende.

Werkt perfect en zeer snel voor een leek.

Heel snel en vriendelijk

Dit bedrijf is echt een aanrader. Zakelijk bestellen we hier vaak en de ervaring is elke keer hetzelfde: heel snel en erg vriendelijk. Wil je iets afwijkend of wat anders, bel ze dan en het wordt geregeld. Top!

zelf je kompu samenstellen

Zelf je kompu samenstellen gaat prima op deze overzichtelijke webstek.

Het product dat ik bestelde voldoet helemaal aan de verwachtingen.

De bestelling en de levering verliepen vlot.

prima.

perfecte levering. mogen ze nog eens doen.

Zoals altijd snelle service en levering.

Goed en snel

Site is overzichtelijk en bestellen en leveren gaat snel.

Snel en goed spul

Snel geleverd, goede kwaliteit en bereikbaar voor ondersteunende vragen zoals compatibiliteit e.d.

prima service en handige pc's

Al vaker iets besteld bij hen. Als het niet in de webwinkel is te vinden, is een telefoontje genoeg om toch het juiste onderdeel toe te voegen aan je bestelling.

Geweldige service, perfecte levering

Bestellen en geleverd krijgen zoals je het wilt. Alles bijgewerkt en tot in de puntjes geleverd.

Het is een genot om met een geluidloze computer te werken.

Alle componenten heel simpel te assembleren. Goede beschrijving.

voorlopig prima

Ik heb gekregen wat ik heb besteld, op het moment dat ze zeiden dat het geleverd zou worden. Dus dat is prima. Ik heb wel wat problemen met het product, de HDMI-verbinding met het beeldscherm lijkt te haperen. Dit maakte opstarten en installatie erg lastig. Ik stond op het punt om contact op te nemen, maar voorlopig lijkt het nu goed te gaan.

Geweldig!

Ik was op zoek naar een aantal Intel NUC's voor thuis in mijn lab omgeving. Op de site gezien dat deze (toch nog, ondanks de slechte voorraden overal) voorradig waren. Voor de zekerheid even gemaild en kreeg vrijwel direct antwoord dat dit zo was. Bestelling geplaatst, binnen ik denk een uur al een mail dat de bestelling verstuurd was en had de spullen de volgende dag al in huis. in minder dan 24 uur. absoluut top dus!

Prima en vriendelijk geholpen

Prima en vriendelijk geholpen. Mijn laatste 3 pc's komen allemaal hier vandaan :) Zegt genoeg denk ik....

Geweldige beleving

Leuk om te zien dat de configuratie / samenstelling van mijn computer iedere keer een update kreeg. Voorafgaand aan de order een mailwisseling gehad over de te nemen product keuze. Goed en eerlijk advies zat al snel in mijn mailbox. Al met al een top service!

Uitstekende service

Telefonische service is erg goed, advies vragen die buiten het aangekocht produkt omgaan worden ook goed beantwoord.

Goede service, snelle levering en ondersteuning

Ik had een NUC10-i7fnh besteld en gekregen. Helaas na 4 uur gebruik, was nog aan het installeren, brandde er iets door op het moederbord. De NUC was compleet waardeloos. Na aanmelding RMA, NUC moeten terugsturen. Na 3 werkdagen nieuw exemplaar retour gekregen. De verzendkosten werden direct gecrediteerd. En, MENA heeft ook, bij wijze van stesstest de initiele installatie van Windows 10 uitgevoerd. Goed gedaan!!

perfecte aankoop pc.

Ben zeer tevreden met de nieuwe Shuttle Slim. Kleine pc met veel mogelijkheden. Zeer snelle levering na regelmatig op de hoogte te zijn gehouden over de stand van levering. De pc werkt probleemloos en is muisstil. Ik kan me geen betere wensen.

Heel goed brdrijf

Telefonische contact heel prettig en deskundig Bestelling al na 24 uur geleverd Kortom voor herhaling vatbaar

De Shuttle P51U allinonepc doet precies waarvoor hij is bedoeld

De prestaties van de pc zijn heel goed. Maar om zover te komen moest de achterwand verwijderd wat slechts ten dele is gelukt. De extra ram en SSD schijf monteren werd daarmee heel erg lastig.

Hardwareweg 28

3821 BM Amersfoort

Over Mena Computers

Mena Computers levert al jaren allerlei verschillende soorten Hardware. Wij verkopen onder andere via 2 webshops onze hardware. Je kunt bij de Mini PC specialist je eigen Mini PC samenstellen, een losse barebone of onderdelen bestellen die geschikt zijn voor Mini PC's. Je kunt mij Mena Refurbished terecht voor al je refurbished laptops en pc's, deze kunnen op maat samengesteld worden.