Heel goed.

Prima geleverd en goed bezorgd.

Super!!

Snelle levering, goede service. Ik had een verkeerde bestelling geplaatst, met 1 telefoontje was het opgelost.

Alles geleverd volgens afspraak

Mooie zware meubels

Zeer tevreden, super mooi en de levering is top precies zoals afgesproken

wauw

de bestelling liep zeer makkelijk de kast zelf zeer boven onze verwachtingen mooie kwaliteit en ziet er gelikt zelfs de maten zijn erg goed aangegeven ook moet er bij vermeld worden dat de chauffeur een zeer aimabele man is die echt voor zijn werk gaat!! ook erg behulpzaam bedankt als wij weer iets nodig zijn komen wij zeker terug echt een aanrader!!!

Prima product en goede aflevering.

Goede ervaring

Snel geregeld

Via app en mail en de site was alles rap voorelkaar .

Een mooie Sidetable gekocht voor een zeer lagere prijs dan overal elders!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Hele mooie, uniek kast. Prima kwaliteit en binnen een week geleverd.

Perfect!

Snelle service en bezorging!

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij hebben een tafel besteld en geheel volgens afspraak werd deze netjes op tijd geleverd. Over de tafel maar ook de communicatie hebben wij niets te klagen.

Goed geregeld, zeer tevreden

Goed geregeld , zeer tevreden!

Zeer mooi dressoir voor een gunstige prijs

Bestelling en levering top

Snel een goed en betaalbaar artikel in huis.

Product komt overeen met de website. Opgehaald dus binnen 2 dagen stond de tafel. Via mail snel orderbevestiging en factuur ontvangen en wanneer artikel klaarstond. Mooi geprijsd.

Goeie kwaliteit

Super mooie kast erg blij mee

Snelle en vakkundige levering

Na je bestelling neemt het bezorgbedrijf redelijk snel contact met je op voor een leveringsdatum. Nette bezorgers

Alles zeer goed

Ben zeer tevreden met de tv meubel

Duidelijk en snelle afhandeling

Fijn geholpen bij afhalen.

Goed en correct

Goed en correct

Hele goede service en kwaliteit. Zeer te spreken over dit bedrijf een echte aanrader

Heel snel in reageren op mail en klaarzetten bestelling

Snel verzonden, mooie tafel

Fijne hulp, snelle levering

Mooie tafel gekocht die supersnel geleverd werd. Fijne ervaring

Uniek!

Ik ben ontzettend blij met mijn prachtige, grote Indiase kast! Ook de bezorging verliep goed door een hele vriendelijke en behulpzame man. Unieke winkel is Houtmijn!

Snelle levering, meubels waren prima. Had twee boekenkasten en tv meubel van mangohout besteld. Zijn prachtig. Bezorger heel vriendelijk, belde kwartier voor hij arriveerde. Ik heb totaal geen klachten over Houtmijn.nl

Rijnlanderweg 1321 B

2153KC Nieuw vennep

06 42091878

Over Houtmijn.nl

Het schrijven van een review of beoordeling over Houtmijn helpt andere klanten bij het maken van een keuze. Een dikke 9 verdien je niet zomaar. Een review plaatsen kost niet heel veel tijd en wij waarderen het enorm. Lees voor u ergens koopt altijd de beoordelingen van andere klanten. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 27 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India. Kom ook eens naar onze winkel op de woonboulevard aan de Spaarneweg 61 in Cruquius. Ook onze winkel is beoordeeld met een hele dikke 9 als score.