Super levering en prachtige kast

Werd duidelijk gecommuniceerd en hebben een prachtige kast staan meer dan te vreden

Top service voor betaalbaar prijsje

Had mooie warmte mangohouten tafel gekocht. Deze was gaan werken na twee weken waardoor er precies op kopse kant scheur in kwam. Zonder enig probleem is het blad kostenloos omgeruild. Als bonus voor ons was het blad ook nog eens toevallig mooier! Top service voor zulke betaalbare tafels!

Snelle levering. Goede kwaliteit. Zeer tevreden

Sitetable online besteld .

Heel blij met de sitetable en goede kwaliteit.

Goede service t.a.v. communicatie en levertermijn.

Nadat we de tafel gekregen hadden was de bovenkant redelijk hobbelig. De houtmijn heeft dit goed uitgelegd en adviezen gegeven. Dit was binnen de acceptabele marges. Ook aangegeven welke behandeling van hout gebruikt kan worden.

Super meubel, snelle levering

Super mooie meubels

Snelle levering van degelijk product

Besteld tijdens actie , goed en degelijk product, snel in elkaar te zetten en zeer stevig.

Na lang wachten beschadigd product en geen nette oplossing

Buiten de schuld van Houtmijn om kwam de sidetable na lang wachten binnen. We zijn blij met onze keuze, zichtbaar was wel dat deze al lang in opslag had gestaan. Naast dat het kastje ontzettend smerig en vol troep zaten, waren de lades scheef ingeboord. De drie ladegreepjes hangen hierom dus allemaal scheef. Nu blijkt een van de lades zelfs extra boorgaten te hebben. Gelijk gemaild met foto's en gevraagd om een oplossing. Ik mocht zelf een stift kopen en houtlijm en dan zouden ze dat bedrag, na overleg van de bon vergoeden. Ik heb gereageerd dat ik deze oplossing niet zo netjes vind en gevraagd of ze mij bijpassende houtlijm of nieuwe lades kunnen nasturen. Ik heb tot op heden geen reactie.

Mooie stevige kwaliteit

Zeer mooie sidetable ook stevige. In ons geval wel jammer dat meerdere voorgeboorde gaten niet overeen kwamen bij montage. Toch nog stevig!

Mooie kasten,

Fijn en prima bezorgd

Mooie kast maar met gebreken

Omze eerste geleverde kast was gewoonweg niet naar behoren afgewerkt. Houtmijn bood ons een vergoeding aan of de optie om te ruilen. Wij kozen ervoor om de kast te ruilen. De tweede kast was beter afgewerkt maar in het open gedeelte had 1 plank alsnog een flinke scheur. Hier wederom over gemaild maar geen reactie op mogen ontvangen. Als deze scheur niet in het zicht was dan was dit voor ons geen probleem geweest, maar helaas .

Klantenservice geeft snel antwoord,pakket goed ontvangen

Super goede kwaliteit prijs verhouding

Snelle levering en super kwaliteit

Netjes vriendelijk geholpen

Heel netjes afgeleverd

Kwaliteit

Goede kwaliteit voor een goede prijs Snelle levering.

Heel goed.

Prima geleverd en goed bezorgd.

Super!!

Snelle levering, goede service. Ik had een verkeerde bestelling geplaatst, met 1 telefoontje was het opgelost.

Alles geleverd volgens afspraak

Mooie zware meubels

Zeer tevreden, super mooi en de levering is top precies zoals afgesproken

wauw

de bestelling liep zeer makkelijk de kast zelf zeer boven onze verwachtingen mooie kwaliteit en ziet er gelikt zelfs de maten zijn erg goed aangegeven ook moet er bij vermeld worden dat de chauffeur een zeer aimabele man is die echt voor zijn werk gaat!! ook erg behulpzaam bedankt als wij weer iets nodig zijn komen wij zeker terug echt een aanrader!!!

Prima product en goede aflevering.

Goede ervaring

Snel geregeld

Via app en mail en de site was alles rap voorelkaar .

Een mooie Sidetable gekocht voor een zeer lagere prijs dan overal elders!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Hele mooie, uniek kast. Prima kwaliteit en binnen een week geleverd.

Rijnlanderweg 1321 B

2153KC Nieuw vennep

06 42091878

Over Houtmijn.nl

Het schrijven van een review of beoordeling over Houtmijn helpt andere klanten bij het maken van een keuze. Een dikke 9 verdien je niet zomaar. Een review plaatsen kost niet heel veel tijd en wij waarderen het enorm. Lees voor u ergens koopt altijd de beoordelingen van andere klanten. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 27 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India. Kom ook eens naar onze winkel op de woonboulevard aan de Spaarneweg 61 in Cruquius. Ook onze winkel is beoordeeld met een hele dikke 9 als score.