Prachtige kast

Mooie kast, flexibele levering.

Prachtig kast

Ook al was het een b kwaliteit het lijkt op a want is netjes kast goed verpakt gebracht en staat hier in de woonkamer klein plekje nodig en toch past veel in

Fantastisch goeie snelle service

Mooie bank precies als op de site zware dikke kwaliteit mooie zwarte mat kleur ze krijgen een dikke 10

Goed geregeld.

Een correcte en complete zending

Met het bijgevoegde instructieprogramma goed in elkaar te zetten. Veel mensen die een positieve opmerking maken en soms om de leverancier vraagt.

Mooie prijs en snelle levering..heel blij met de salontafel!!

Mooie artikelen en snelle levering.

Een prachtige kast ontvangen. Snel geleverd op de afgesproken tijd. Goede service. Een nadeel is dat het vooraf betaald moet worden.

Naar verwachting

Gekozen voor een b- product. Product precies zoals omschrijving ontvangen, prima gerestaureerd, voor ons een a-keuze.

Mooie kast, snelle service

Blij met onze nieuwe kast. Fijne en goede service.

mooi product, snelle levering en goede service

De aanschaf is meer an wat we er van verwachtten.

Sneller reageren

goede spullen en goede prijs, beetje trage reactie op de bestelling

Duurde ff voordat t bezorgd werd, maar de chauffeur was wel erg behulpzaam en vriendelijk

Mooi product

Ziet er top uit

Het contact, de bestelling en de bezorging waren Top

Blij met de kast.

Prachtige kast, vlekkeloze levering

De kast is in topconditie, heel erg blij mee!,

Producten zien er goed uit.

Kapstok besteld, heel tevreden mee, alleen jammer dat er geen bevestigingsmateriaal bij geleverd wordt.

Erg goed.

Houtmijn was duidelijk over de leverdatum. De bestelde kast is prachtig. Ben er heel erg blij mee. Prijs/kwaliteit is helemaal in orde.

Snelle levering, goede communicatie en goede kwaliteit!

Het bestellen ging heel gemakkelijk. De communicatie was uitstekend! Het leveren gebeurde snel en de kwaliteit van de meubelen was erg goed! Ik heb gebruik gemaakt van de externe levering waarbij ze het op de 3de verdieping kwamen leveren en dit verliep vlekkenloos!

Goede kwaliteit

Vlotte regeling prachtige meubels

Heel goed geholpen

Kwaliteit prijs en bezorging door Ricardo krijgt van ons een dikke 10!

Uitstekend zowel bedrijf website en bezorging.

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Mooi meubel voor een prachtige prijs.Toppie

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Voor de tweede keer via Houtmijn een meubel gekocht en wederom geen problemen en gezeur, integendeel het meubel werd in een paar dagen al geleverd, en ben er heel erg tevreden over. Top service!!!

Kan niet beter!

Sidetable werd snel verstuurd en was erg simpel te monteren. Er zaten zelfs reserveonderdelen bij en een inbussleutel. Sidetable is erg mooi, dus kortom zeer tevreden!

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Het schrijven van een review of beoordeling over Houtmijn helpt andere klanten bij het maken van een keuze. Een dikke 9 verdien je niet zomaar. Een review plaatsen kost niet heel veel tijd en wij waarderen het enorm. Lees voor u ergens koopt altijd de beoordelingen van andere klanten. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 27 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India. Kom ook eens naar onze winkel op de woonboulevard aan de Spaarneweg 61 in Cruquius. Ook onze winkel is beoordeeld met een hele dikke 9 als score.