Minpunt, bezorging. Werd gezegd dat er niemand thuis was, daar mijn dochter thuis was. Gelukkig op de terug weg van bezorger alsnog de tafel ontvangen. Bestellen ging simpel.duidelijk. en meubel is zeer naar wens. Blij mee

Super mooie tafel geleverd , zeer snel , gewoon top

Goede service en snelle levering!!

Netjes afgeleverd en goed contact met de transport medewerkers!!

Makkelijk bestellen, snel halen, goed product

Mooie dressoir kast

Hele mooie dressoir kast gekocht. Mooi hout en een goede kwaliteit kast. Levering duurde wel wat langer dan afgesproken was.

Perfect , behalve dat de deuren niet dicht gaan !

Perfect behalve dat de deuren niet dicht gaan !

Besteld en snel geleverd

Goede service en mooie meubels

Goede service en mooie meubels. Niet de laatste keer dat wij hier hebben gewinkeld

Snelle levering, mooie kwaliteit

Vorige week een tv meubel en wandkast gekocht. Binnen enkele dagen had ik de spullen in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Topservice

Prachtige tafelset en fijn dat er rekening werd gehouden met mijn agende bij de levering.

Snelle levering van houtmijn. Nl Maar slechte bezorging van post.nl Kreeg steeds mails dat de tafel bezorgd zou worden en vervolgens kwamen ze niet heb 2 dagen thuis zitten wachten

Top kwaliteit, zeer snelle levering, vriendelijke service. Kortom ik kan iedereen Houtmijn aanraden

Schitterende tafel

Makkelijk besteld , levering duurde wat langer dan geadverteerd maar mocht de pret niet drukken.

Geweldig!!

Ik heb de site gevonden via een vriendin die erg tevreden was over Houtmijn, die ik niet kende, natuurlijk een risico om alleen op basis van website te bestellen en betalen, maar het is allemaal prima verlopen en snel!! Heb maar ca. 1 week hoeven wachten op m’n tv meubel, ben telkens goed geïnformeerd en ook door de chauffeur van het transport bedrijf die keurig 2 dagen voor levering en op de dag van levering me op de hoogte hield. Netjes in huis afgeleverd en ben er super blij mee!! Volgende keer weer Houtmijn !!! Prima service en goedkoper dan meeste zaken

mooi dressoir voor redelijke prijs. goede bezorging. ze waren gelukkig met z'n tweeen, want in een rolstoel kan je niet meehelpen sjouwen.:)

Absoluut top!

Ik wilde graag een nieuw tv- meubel in mijn nieuwe huis, maar met 4 opgroeiende zoons is het risico best groot dat zoiets snel stuk gaat. Daarom een B-keus meubel met veel korting gekocht. Het valt niet eens op en werd ook nog eens ontzettend snel geleverd! Ik ben zo blij!!

goede service

betrouwbaar

Mooie tafel

Goede en correcte aflevering

Goed meubel, duidelijke informatie

Na een eerdere deceptie met een andere meubelzaak was Houtmijn een verademing. Weliswaar duurde de levering langer wegens transportproblemen omtrent de dreigende situaties overal. Maar herover werden wij duidelijk op de hoogte gehouden. De bestelde salontafel was eindelijk (na 11 maanden en 2 verkeerde versies van de andere meubelzaak) precies als omschreven en passend bij ons tv meubel.

Overzichtelijke website, zeer concurrerende prijzen, goede producten, snelle levering.

Goed verzorgd

Prachtig materiaal en duidelijke tekening.

Zoals afgesproken geleverd

Vensterbanken volgens afspraak geleverd.

.mooie kast en fijn dat het in zijn geheel kwam

Goed op tijd aangekomen en Heel tevreden ermee

Topkwaliteit

Fraaie degelijke meubels aan zeer eerlijke prijzen. Helemaal goed!

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Het schrijven van een review of beoordeling over Houtmijn helpt andere klanten bij het maken van een keuze. Een dikke 9 verdien je niet zomaar. Een review plaatsen kost niet heel veel tijd en wij waarderen het enorm. Lees voor u ergens koopt altijd de beoordelingen van andere klanten. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 27 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India. Kom ook eens naar onze winkel op de woonboulevard aan de Spaarneweg 61 in Cruquius. Ook onze winkel is beoordeeld met een hele dikke 9 als score.