Is positief. Mooie meubels en goede service bij problemen met deurtjes van kast.

Zie bovenstaande

Snelle levering en voldoet aan de verwachting.

Snelle levering en voldoet aan de verwachting

Prima levering en erg mooi meubel ontvangen. Degelijk verpakt ook.

Prima levering en erg mooi meubel ontvangen. Degelijk verpakt ook.

Prachtige kast!

De kast is van goede kwaliteit en werd soepel geleverd. Doordat de kast half voorgemonteerd geleverd werd was het in elkaar zetten ook snel afgerond Zou hier zeker nog eens een meubel kopen

prima product, de bezorgdienst vraagt om verbetering

zie bovenstaand bericht

Product en levering uitstekend!

Duidelijke site zoals het hoort ,met alle informatie die nodig is als men er gebruik van maakt.

Mooi product met levering op tijd.

Echt een super service! Niet verwacht! Netjes op de afgesproken tijd geleverd goed verpakt!

Echt niet verwacht, wel gehoopt Mooier dan op de foto’s! Echt een eyecatcher!

Goede service en bezorging

Perfect volgens afspraak bezorgd en vriendelijke bezorger Helemaal goed

Meubel heeft meerdere defecten

Meubel heeft meerdere defecten en bedrijf doet net alsof ze je mails niet ontvangen. Wanneer je uiteindelijk antwoord krijgt geven ze aan dat het bij de kast hoort en geven een zeer minimale korting. Werk zelf ook op de klantenservice van een meubelwinkel en herken dat het gewoon slechte afwerking is.

Good customer service

The entire process was good, however I believe that the shipping of goods need attention. Webiste states that if items in stock, delivery within 2 - 8 days within The Netherlands. Further to this however it states after placing order that the shipping company will make contact within 5 days after placing order to deliver shipment. This however falls outside the initial staement of 2 days, Aand if i did not make contact with the shipping company i would possibly still be waiting for the shipment. Shipping company is not very friendly and goods were delivered late in the evening on day 8.

Alles naar wens

Mooie meubels, snel geleverd en nette prijs

Verpakking top, bezorging matig

In de bevestigingsmail stond dat we binnen 5 werkdagen contact zouden krijgen met de bezorger.. Helaas heb ik zelf na de 5e dag moeten bellen. Ook had ik verwacht dat de kast uitgepakt zou worden en dat al het grote karton en plastic meegenomen zouden worden. De kast was in ieder geval heel goed ingepakt.We zijn er erg blj mee. Mooi ruim en geen beschadiging ofzo.

Super product

Het bezorgen duurde wat langer maar na telefonisch contact is dit zeer snel opgelost door de bezorger. Het product is gewoon top!

Een mooi dressoir

Houtmijn een goede site wat er vermeld staat op de site klopt. Het dressoir is super mooi een pronkstuk in de woonkamer.

Super levering en een prachtige kast

Geweldig kastje

Heb online een kastje besteld. Is nog mooier dan op de foto en is snel bezorgd.

Mooi product, goede prijs, snelle levering

Mooie kast

Mooie stevige kast voor een redelijke prijs

Prima en in orde.

Jammer dat het product niet bij een DHL ophaalpunt opgehaald kan worden. Fijn dat het met telefonisch contact goed geregeld is geworden om het te leveren, maar als je fulltime werkt, dan kan het moeilijk worden.

Top tafel en service

Mooie tafel en vriendelijke mensen.

Vriendelijk en netjes

Bij afhalen prima geholpen.

Bestelling op tijd,

Mooie tafel.

Mooie tafel met veel opberg ruimte.

Snel en netjes geleverd netjes van te voren gebeld

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Het schrijven van een review of beoordeling over Houtmijn helpt andere klanten bij het maken van een keuze. Een dikke 9 verdien je niet zomaar. Een review plaatsen kost niet heel veel tijd en wij waarderen het enorm. Lees voor u ergens koopt altijd de beoordelingen van andere klanten. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 27 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India. Kom ook eens naar onze winkel op de woonboulevard aan de Spaarneweg 61 in Cruquius. Ook onze winkel is beoordeeld met een hele dikke 9 als score.