Heel snel in reageren op mail en klaarzetten bestelling

Snel verzonden, mooie tafel

Fijne hulp, snelle levering

Mooie tafel gekocht die supersnel geleverd werd. Fijne ervaring

Uniek!

Ik ben ontzettend blij met mijn prachtige, grote Indiase kast! Ook de bezorging verliep goed door een hele vriendelijke en behulpzame man. Unieke winkel is Houtmijn!

Snelle levering, meubels waren prima. Had twee boekenkasten en tv meubel van mangohout besteld. Zijn prachtig. Bezorger heel vriendelijk, belde kwartier voor hij arriveerde. Ik heb totaal geen klachten over Houtmijn.nl

Topservice

Kwaliteit perfect topservice mooie winkel

Heel mooi dressoir voor een goede prijs.

Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Super geregeld!

We hadden steeds heen en weer mail contact met foto. Snelle reactie steeds, dus al met al goed geregeld. En super tevreden met de aankoop. Ook de bezorging was super voor elkaar.

snelle en goede levering en ZEER netjes geleverd door de chauffeur bezorger

Hele vlotte levering

Superblij met mijn aankopen en de service.

Snelle levering, scherpe prijs, geweldig moooe tafel

Mooie kast

Mooie kast voor in de keuken gekocht binnen 3 dagen geleverd. Chauffeur was te vroeg maar was zo vriendelijk om te wachten tot wij thuis waren. Zeker een aanrader om hier te kopen

Snelle correcte levering. Keurige bezorger

top

top

Makkelijk te bestellen

Waren perongeluk niet naar de winkel gereden maar naar de opslag waar alle voorraden staan netjes geholpen wat ik wou via laptop netjes daar betaald en mee kunnen nemen ik zeg kom er zeker terug

2x meubels besteld, 2x tevreden gesteld

Diverse meubels besteld bij Houtmijn en erg tevreden hoe ze met hun klanten omgaan !!

Een tevreden klant

De bestelling voldoet aan mijn verwachtingen, de bexorgers waren uiterst vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben er erg blij mee!

Prima, snel, kwaliteit en goed.

Fijn, snelle levering, product zoals verwacht!

Zeer tevreden. Snelle levering

Snel geholpen snel geleverd mooie kast

Dit zijn dus géén 3 muisklikken en 10 seconden.

Super snelle levering

Ik had een dressoir kast besteld en dezelfde middag deze nog geleverd!!! (Dit was toevallig en blijkbaar niet normaal). Maar goede en fijne service, aardige bezorger en mooie kast. Staat mooi en goede kwaliteit. Niks negatiefs aan te merken.

Netjes geleverd

De kast werd netjes geleverd, ik wist dat er een beschadiging op zat, want daarom was hij ook sterk afgeprijsd. Maar ipv van stipjes wat in de beschrijving stond, was de middelste poot afgebroken. Gelukkig hebben wij dit zelf kunnen maken. Maar het was fijner geweest als dit ons ook van te voren was verteld. Maar verder zijn we erg tevreden over de kast en staat hij prachtig

Mooie spullen en snelle levering

Het bestellen ging vlot evenals de levering en bezorging van de kast. Ontzettend pluspunt is dat de kast al gemonteerd geleverd werd

Prima geregeld allemaal

Komt afspraken na en producten zien als beloofd

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Het schrijven van een review of beoordeling over Houtmijn helpt andere klanten bij het maken van een keuze. Een dikke 9 verdien je niet zomaar. Een review plaatsen kost niet heel veel tijd en wij waarderen het enorm. Lees voor u ergens koopt altijd de beoordelingen van andere klanten. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 27 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India. Kom ook eens naar onze winkel op de woonboulevard aan de Spaarneweg 61 in Cruquius. Ook onze winkel is beoordeeld met een hele dikke 9 als score.