Van hart aanraden

Snelle reactie, snelle levering. Goed kwaliteit

Goede kwaliteit meubels zeer tevreden

Goede service mooie meubels

Snelle levering en een mooie prijs

Snel geleverd, kwaliteit van de tafel is top! Makkelijk in elkaar te zetten! Prima aankoop!

leuke meubels, fijne chauffeur erg behulpzaam en vriendelijk.

Meubels zijn perfect staat erg leuk in het appartement ben er blij mee!

Mooi product en snelle levering

Mooi product en snelle levering

Prima service, fijne showroom.

Altijd eerst zelf kijken hoe het product eruit ziet. In ons geval een mango houten kast. Dan simpelweg bestellen. De kast kwam supergoed ingepakt aan. Service meneer had alleen haast helaas.

De stoelen werden op tijd en perfect bezorgd door de bezorger

Mooi India kastje

Mooi India kastje. Spannend om het vanaf internet te bestellen, maar het is zoals ik hoopte dat het eruit zou zien. En de kast ruikt lekker.

Super snelle levering

Snelle levering, goed contact met chauffeur.

Mooi product en snel geleverd

Mooi product snel geleverd

Geweldige service

Snel

perfect

Een kast besteld en gebeld om te vragen of ik hem dezelfde middag kon komen ophalen; de telefoon werd meteen beantwoord en de kast stond al klaar. Bij het ophalen werd nog even van alle kanten gecheckt of alles in orde was, of de voetjes compleet waren en de laden soepel liepen. Prima service en mooie produkten.

Kwaliteit, goede prijs en snel geleverd

Eerst al eens een mooie kast gekocht en nu een eettafel. Dinsdag besteld en vrijdag al in huis. Goede kwaliteit, nette prijs en snelle service. Waar vind je dat nog tegenwoordig. Absoluut bij Houtmijn

Goed en netjes geleverd!

Dik tevreden over de bestelling en levering van een grote kast! De chauffeur die voor de aflevering zorgde was ook zeer netjes en vriendelijk.

Alles ging vlot,goede communicatie en goede service

top en snel

goed service en op tijd geleverd

Mooie kast

We hebben een mooie kast besteld en ontvangen. De levering ging goed en er werd vooraf een sms gestuurd of de levering datum en tijdstip akkoord was. De kast is bij levert netjes binnen afgeleverd.

Supersnel in huis mooi dressoir

Zeer mooi dressoir gekocht en supersnel in huis goede service ook door de chauffeurs . Ik man zit namelijk in rolstoel en kan dit niet alleen maar ze hielpen mij wel uit te pakken en neer te zetten schouderklopje voor hun. Hier heb ik al een keer gekocht en kom hier zeker met de tijd nog een shoppen op de website die ook overzichtelijk is. Hier kan je met een gerust hart kopen.

Tafel is niet zoals het hoort te zijn een en al scheef

Heb de tafel in de zolder geplaatst 3 x nix tafelblad is een en al scheef

Hele mooie kasten, veel keus en snel geleverd.

Hele mooie kasten, veel keus en snel geleverd.

Top bedrijf

Snelle levering, goede communicatie per email, helemaal top.

Alles top

Krijg wat ik bestelt heb, ziet er degelijk uit. Levering ging soepel en netjes

Goede kwaliteit en niet duur

Goede kwaliteit en niet duur

Spaarneweg 61

2142ep Cruquius

Over Houtmijn.nl

Het schrijven van een review of beoordeling over Houtmijn helpt andere klanten bij het maken van een keuze. Een dikke 9 verdien je niet zomaar. Een review plaatsen kost niet heel veel tijd en wij waarderen het enorm. Lees voor u ergens koopt altijd de beoordelingen van andere klanten. Zo komt u niet voor een verassing te staan. Houtmijn.nl is de online winkel voor al uw industriële meubels. Door onze eigen import en enorme voorraad kunnen wij snel leveren voor hele scherpe prijzen. Zoekt u meubels van mangohout? Dan hoeft u niet meer verder te kijken want bij Houtmijn bent u aan het juiste adres. Meer dan 27 jaar ervaring met de import van Oosterse meubels uit India. Kom ook eens naar onze winkel op de woonboulevard aan de Spaarneweg 61 in Cruquius. Ook onze winkel is beoordeeld met een hele dikke 9 als score.