Erg attent

Bestelling online geplaatst, was 1 artikel niet meer leverbaar. Zoiets kan gebeuren en vond dat niet erg. Ontving een keurige, vriendelijke mail met excuses en bij mijn overige bestelling zat een persoonlijk briefje en cadeautje bij voor het ongemak. Hoe attent is dat ;-) Zegt veel over de winkel en het team dat daar werkt.

Heel erg slecht

Op30 juli bestelde ik een prachtige rok ad €159,90. Ik zou een link krijgen zodra bestelling was verstuurd. Niets ontvangen Op 6 augustus gebeld waar de rok bleef. Was verstuurd zei men via PostNL. Niets ontvangen. De brievenbus heeft een afmeting dat je zo’ pakje niet over het hoofd kan zien. Het bedrijf informeert nu bij PostNL waar het verzonden pakje is gebleven.

goede ervaring voor herhaling vatbaar

leuk om een gezellig verpakt pakketje te ontvangen, een kadootje van jezelf

Mooi product, mooi verpakt!

De bestelling was mooi verpakt, erg leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat, maar het belangrijkste: m’n nieuwe rok is prachtig en zit perfect!!

Geweldige service!

Mooi verpakt met een leuk geschreven briefje.

Helemaal top!

Leuk persoonlijk briefje erbij en mooi verpakt!

Kleding is buitengewoon prachtig

De kleding is prachtig en de service is altijd top. Het ontvangen van het online bestelde artikel is helaas dramatisch. Op de website staat vermeld: voor 13.00 uur besteld, morgen in huis. Ik heb dinsdag om 12.30 uur besteld, maar tot op heden (vrijdag einde van de middag) nog niets ontvangen. Bij de track code van de PostNL staat nog steeds niets vermeld van datum / tijd levering. En dat is jammer.

Prachtig ingepakt en vlotte verzending.

Mijn online bestelde vest was een maat te groot. De ruiling werd, zowel telefonisch als per e-mail vlot afgehandeld, waarvoor mijn hartelijke dank.

Prima.

Prima service. Helaas wel dag later ontvangen dan gepland.

Goed, jammer dat het niet gratis retour kan

De bestelling was mooi verzorgd ingepakt met een kaartje er bij. En vlot in huis. Het is echt kwaliteit kleren! Jammer dat het retour verzenden niet gratis kan en wat omslachtig is. Eerst via internet aanmelden dat je iets terug stuurt ipv dat er een sticker bij zit die je op de doos kunt plakken voor retour en op het formulier kunt aangeven wat je terug stuurt (tip misschien). Dank.

Snelle levering, feestelijk verpakt

De bestelling was er inderdaad de volgende dag en netjes verpakt. Ook goed op de hoogte gehouden via de mail.

Snelle en correcte levering, ook in België!

Met een leuk briefje erbij!

Goede, snelle levering. Product met zorg verpakt

Goede snelle service. Product was met zorg verpakt.

Snelle verzending. Feestelijk ingepakt en een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij.

Fantastisch!

RIVS doet wat het belooft: correcte en snelle levering. Keurig verpakt en met een persoonlijk briefje. Bovendien mooie kwaliteit kleding. Ik ben er heel blij mee. Overigens ook een hele duidelijke website.

Een prima ervaring!

Ik heb de bestelde goederen binnen afgesproken tijd ontvangen! Top

Persoonlijke benadering, snelle en goede service.

Persoonlijke benadering, snelle en goede service.

Pluspunten

Helemaal mijn winkel, al jaren.

Zo jammer dat RIVS in Haarlem weg is!!!

Verzendingskosten zijn hoog.

Pluspunten

Service

Pluspunten

snelle service en met brievenbus verpakking voor een klein pakketje

xx

Pluspunten

\altijd een persoonlijk berichtje erbij, heel lief

het komt vriendelijker over als iets retour gestuurd gaat worden dat dit naar een antwoordnummer gaat, zonder kosten

Pluspunten

Ff contact gehad met een medewerker omdat de betaling niet lukte. Keurig te woord gestaan door de medewerker. Snelle levering

Nee

Pluspunten

Geweldige service!

Ritsevoort 21

1811 DM Alkmaar