Pluspunten

Snelle levering en mooi en persoonlijk ingepakt.

Ik wist niet dat dat verzendkosten zowel heen als terug voor rekening van de klant mogen zijn. Dat vind ik wat minder.

Pluspunten

Mooie collectie en nu een pakket gekregen zo zorgvuldig verpakt! Kaartje erbij en duidelijke brief met wat te doen!! Blij verrast hierdoor! Compliment en geef het door

Alles echt top dus ga zo door.

Pluspunten

Mooie collectie, divers, goede kwaliteit, Klantgericht, goede directe service ( kleermaker, verzendingen) vriendelijke medewerkers zonder overdrevenheid.

Hou voorraad en webshop goed up to date om teleurstelling te voorkomen. Maar.....vergissing maken mag!

Pluspunten

Personeel klantvriendelijk. Prima winkel(s) en prima webshop. Mooie produkten, Bestelling gedaan via Webshop. Echt een cadeautje om te ontvangen. Mooi verpakt en een handgeschreven kaartje. Top customer experience!

Bij online-bestelling een beschadigd artikel ontvangen. Geen retourformulier waarop aangegeven kan worden waarom artikel geretourneerd wordt. Ik miste een retoursticker voor op de doos. Na telefonisch contact wel prima opgelost.

Pluspunten

Kleren van hoge kwaliteit. Zeer goede service - zowel in de winkel als online. Dat de online gekochte kleren ook stijlvol worden ingepakt (met een persoonlijk geschreven kaart erbij) is een leuk extraatje.

Pluspunten

Goede service en bij vragen snelle actie en reactie

Nog niet

Pluspunten

Vriendelijk geholpen

Pluspunten

Snelle levering, keurig verzorgd en verpakt. En model was perfect. Foto’s geven een goed en waarheidsgetrouw beeld van de kleding.

Pluspunten

Vooraf gebeld om te vragen wat d lengte van het jasje was. De medewerker is het jasje in de winkel in Alkmaar op gaan meten. Daardoor wist ook dat het jasje goed zou passen. Al vaker besteld bij RIVS en hele positieve ervaringen met deze (web)winkel: snelle verzending en ook het retourbeleid is prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering mooi verpakt

Kreeg het pakketje binnen op dinsdag en de mail dat het pakketje onderweg was de dag erna

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hip vrolijk, goed contact per e-mail

Op de verpakking zou;. voorzichtig breekbaar .; moeten staan voor de postbode. Leuk die wit met zwarte letters RIVS op het plakband bij verpakking, daar heeft de postbode niets aan.

Pluspunten

Online bestelling keurig ingepakt ontvangen met een leuk kaarte erbij met een persoonlijke groet. Super.

Pluspunten

Zeer netjes en met aandacht ingepakt

geen

Pluspunten

Assortiment Snelheid verzending Mooi ingepakt Top!

Pluspunten

Snelle levering. Jurkje was mooi en met veel aandacht verpakt. Ook het handgeschreven bericht was bijznder.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had twee tops gekocht met een waarde van ongeveer €250,- en die zijn in een brievenbus- pakje gedaan. Dat pakje kon niet door mijn brievenbus dus hij stak er half uit. Iedereen had dat pakje er dus uit kunnen trekken. Is gelukkig niet gelukkig niet gebeurt, maar toch! Vriendelijk verzoek geen harde brievenbus- pakjes meer naar mij toesturen.

Verzendkosten afschaffen!

Pluspunten

Mooie items en snelle levering

Pluspunten

alles is positief

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb het bestelde jurkje nog steeds niet ontvangen!!Het is nu zondag,dus het gaat hopelijk a.s.dinsdag worden!!!

Snellere levering,

Pluspunten

keurige levering van een hoog niveau

geen

Pluspunten

Mooie artikelen. Online shoppen verloopt snel en goed. Modellen met heupen zodat je ziet hoe het valt.

Matenwijzer te algemeen. Per merk opmeten en weergeven. Bij een artikel dat strak moet zitten is het fijn als cm wordt aangegeven, of desnoods "valt strakker/losser dan aangegeven maat".

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Beste Ik heb bij jullie een bestelling gedaan, U zou me op de hoogte brengen wanneer U mijn pakket ging verzenden? Zodat ik kon volgen wanneer het werd geleverd! Ik heb betaald maar nog steeds niets van verzending vernomen ? Hoe kan ik dan een beoordeling geven???? Mvg

Pluspunten

Snelle service/levering en mooi/goed Ingepakt met een lief persoonlijk handgeschreven kaartje erbij als verrassing!

Betalingswijze Paypal toevoegen tbv betalingsgemak vd klant en mogelijkheid retourkosten terug te ontvangen!!

Ritsevoort 21

1811 DM Alkmaar