Alles goed ontvangen en mooie kleding.

Topservice!!

Heb even moeten mailen om een vraag te stellen, ben onmiddellijk en heel bereidwillig geholpen door een lieve dame

Quick delivery with the sweetest note inside❤️

Thank you for the quick delivery and the sweet note inside. Absolutely in love with the ring. Can’t wait to wear it when I’m getting married in 3 weeks!

prima!

on line bestelling lag mooi ingepakt klaar, na eerder vriendelijke mail te hebben ontvangen.

Wederom fantastisch geholpen

Iris is een kampioen in het maken van verschillende setjes met een basisstuk. Daar kom ik graag voor naar Alkmaar.

Mooie tijdloze key pieces van goede kwaliteit

Deskundig en enthousiast personeel zonder opdringerig te zijn.

Prima en correcte levering.

Prima en correcte levering. Mooi ingepakt met vriendelijk handgeschreven kaartje erbij.

geen klachten

fantastisch

Het produkt,de verpakking met een persoonlijk kaartje. De levering

Superleuke winkel

Superleuke winkel hele aardige mensen. Snelle levering en snel. In een woord Top.

Mooie website maar levering slecht

Ruim een week geleden voor een behoorlijk bedrag blouses besteld maar tot op heden nog niets ontvangen terwijl de bestelstatus aangaf 3 dagen geleden al te bezorgen.

In 1x goed

Website met heldere omschrijving Mooi product Snelle verzending Netjes ingepakt Persoonlijk berichtje

Quick service

Mooie collectie merkkleding en bij een return een snelle afhandeling.

prima en snelle service.

Prettige afhandeling van mijn bestelling.

Mooie collectie, jurk is prachtig en snelle levering

Ik ben heel tevreden, RUVS heeft een uitstekende service en erg leuk om een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling te krijgen.

easy

goede service

Mooie kleding, snelle bezorging en prima afhandeling!

Ik wacht nog steeds op mijn pakket

Vriendelijk te woord gestaan bij het bestellen. Direct na het bestellen een mail dat het heel snel zou worden bezorgd. Vrijdag zou het worden verstuurd. Inmiddels is het dinsdag. Nog steeds niet duidelijk wanneer het pakket wordt bezorgd.....

Vlotte verwerking bestelling

Via de webshop een aantal artikelen besteld. Deze had ik de volgende dag al binnen. Helaas paste 1 item niet. Deze geretourneerd. Ook dit werd weer snel afgehandeld. Het was een sale artikel en ik kreeg vlot mijn geld hiervan teruggestort, top!

Netjes en snel geleverd!

Mooie merken, snel en netjes geleverd.

Fijne webshop.

Goede en vriendelijke service!

probleemloos en snel

vriendelijk en service gericht.

Snelle verzending van product. Was niet tevreden met artikel. Terug gestuurd en snelle teruggave van bedrag. Wel jammer dat je moet betalen voor retourneren. Verder dik tevreden.

Alles klopte!

Zaterdags besteld en op dinsdag in huis.

Zeer snelle levering

Goed verpakt, persoonlijk berichtje, top!

Ritsevoort 21

1811 DM Alkmaar