zeer verzorgd en persoonlijk

Pakket is met zorg ingepakt en dito verzonden. De inhoud bevat naast het bestelde artikel ook een persoonlijk kaartje.

Prachtige merken, mooie nieuwe collectie

Er zit altijd wel iets tussen wat je wilt hebben, de mooiste items voor het kiezen. Hoge kwaliteit wordt zeer gewaardeerd. Snelle levering ook trouwens :-)

De bestelling werd geleverd als een cadeautje zo mooi en verzorgd!

De bestelde artikelen waren ondanks de weersvoorspellingen bijtijds en netjes geleverd. Een lief kaartje als dank van waardering. Top hoe RIVS dat doet. Groet Barbara

Zeer tevreden!

Bestelling geplaatst en keurig verpakt met een persoonlijke kaart geschreven tekst, de volgende dag in huis, top!

Perfecte afspraak, goede service.

Snelle levering Mooi verpakt! En persoonlijk berichtje Prima

Snelle levering en het juiste product!

Met een oog voor detail en aandacht voor de klant wordt je altijd bij Rivs geholpen.

Het Rivs staat altijd voor je klaar met persoonlijke aandacht en adviezen. Ik kom graag bij jullie.

Vriendelijk, snelle levering, behulpzaam

Bestelling volgende dag in huis, helaas te groot besteld. Telefonisch contact gehad en werd heel vriendelijk te woord gestaan, zeer behulpzaam en meedenkend.

Prettige winkel/klantvriendelijk

Ik ben jaren klant geweest bij Rivs Haarlem en het winkelen bij Rivs was altijd prettig.

Bestellingen worden altijd keurig en op tijd verzonden. Leuke kledingmerken!

Gezellige winkel, nette medewerkers en word altijd goed geholpen

Plezierig

Prima webshop mooie winkel!

Snelle en prettige service. Ik kon het pakje ophalen bij de winkel er zat een persoonlijk handgeschreven kaartje bij, leuk!

Snelle levering. Goed verpakt.

Snel en goed. Degelijk verpakt. Papier

Ik kreeg niet de schoenen geleverd die ik had besteld

Op de website staan schoenen die niet voorradig zijn. Volgens mij is dat nog steeds niet aangepast.

Snelle levering. Goed verpakt. Geen op of aanmerking . Ik geniet van de kleding. Hartelijke groeten van Afke.

Super leuk om te ontvangen , met een persoonlijk berichtje erbij ! Bijna net zo leuk als de beleving in de winkel

Eerste keer ‘smaakt’ naar meer

Uitstekende ervaring met RIVS store bij eerste aankoop van Camps & Camps sieraden. Goede en snelle service en mooi product!

Fijn bedrijf. Snelle levering van een jurkje. Aardig kaartje erbij. Goed gedaan!

Matig

De bestelling duurde erg lang voordat ik hem in huis had.

Naar wens..

Vriendelijk,servicegericht, Heel prettig!!

snel en netjes

Netjes ingepakt en snel bezorgd met een leuk persoonlijk kaartje!

Superteam

Altijd een vriendelijk woord, hele goede en persoonlijke begeleiding en je leest en voelt (in de winkel, ook als het straks weer mag!) dat de intentie oprecht is. RIVS is en blijft mijn winkel - ook al kom ik er minder vaak dan ik wil

Fantastisch !!!

Een moderne winkel met een fantastische Website. Waar je nu in deze tijd van Corona een hele mooie complete collectie kan bekijken en kopen Met vriendelijke stylistes die je goed en professioneel adviseren. Als de winkel straks weer open gaat.

Enthousiast en professioneel

Website en webshop werkt uitstekend. Duidelijk en toch persoonlijk contact.

Ritsevoort 21

1811 DM Alkmaar