Pluspunten

Duidelijke communicatie.

Zorgen dat na betaling snel geleverd word

Pluspunten

Snelle communicatie Ze doen wat ze zeggen Ze leveren wat ze beloven

Pluspunten

Goede en snelle levering. Volgens afspraak en verwachting. Het hesje is leuk geworden.

Update van wanneer het hesje gemaakt, gestuurd wordt.

Pluspunten

4 sterren

De maat voering is wel (erg) klein, hesjes heb je OVER de kleding heen, dus met dikkere winterkleding zit de hals lijn hoog en klein. De M is dan een klein S je voor volwassenen.

Pluspunten

Snelle levertijd (zelfs tijdens beurs in Duitsland?) Erg makkelijke online tool om bedrukking hesje samen te stellen.

Telefonische en mail-bereikbaarheid, ook tijdens beurzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle communicatie

het zoeken naar het juiste model en mogelijkheden nam wat tijd

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd, op het door mij aangegeven adres.

Pluspunten

Goede service. Makkelijk te bedienen. Werd goed geholpen bij het ontwerp van onze hesjes.

Pluspunten

Snelle reactie op vraag per email. Vervolgens een zeer snelle levering en goed contact! Gemakkelijk je ontwerp te configureren.

De reden waarom ik contact heb gezocht vooraf is dat het mij op de site niet duidelijk was hoe snel mijn bestelling geleverd kon worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne site om te zoeken en in te vullen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima resultaat, zoals je mag verwachten.

Pluspunten

- goede en overzichtelijke site - praktisch om zelf aan de slag te gaan met je ontwerp - weinig beperkingen in gebruik van foto e.d. - bij telefonisch contact geen antwoord, wel stem met de melding dat vraag ook per mail gaat... - ...snelle en vriendelijke reactie per mail - super service in een drukke eindejaarsperiode - zeer persoonlijke service

Pluspunten

Goede service snel geleverd hesje ziet er goed uit

nee

Pluspunten

Hesje besteld als kerstcadeau. Was gemakkelijk te ontwerpen en bestellen. Snel geleverd (3 dagen, inclusief productietijd).

Pluspunten

Snelle service en een prima product!

Pluspunten

snelle levering, eigen ontwerp mogelijk

Pluspunten

Prima communicatie en mogelijkheden tot overleg. Erg fijn dat er proefexemplaren waren gestuurd om te voelen ed.

Niet

Pluspunten

Keurige hesjes met creatieve vormgeving logo. Geweldig dat Hesje.com de aangevraagde hesjes ter beschikking heeft gesteld voor een goed doel (Villa Joep)

Geen!

Pluspunten

Snelle en accurate levering.

Pluspunten

Ik werd gebeld met de mededeling dat de afbeelding niet goed genoeg was. Daarmee voorkwam hesje.com dat wij een hesje zouden ontvangen met een niet mooie afbeelding! Klasse!

Prins Hendrikstraat 54

4835PR Breda

06-19995753

Over Hesje.com

Hesje.com is meer dan 10 jaar geleden opgericht en al een tijdje dé marktleider in bijzondere, op maat gemaakte hesjes. Wij maakten honderdduizenden school/ski/trainings/veiligheids/loop/evenementen-hesjes en ga zo maar door. Onze klanten bestellen soms enkele hesjes en soms duizenden. Het maakt ons niet uit. Onze hesjes zijn altijd van hoge kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige stoffen en meestal bedrukken we ze middels sublimatie. De inkt gaat dan in de stof. Dat is mooi, duurzaam en goed wasbaar en jij hebt alle mogelijkheden in kleuren en opdruk. En we maken ze in Nederland. Geen kinderen voor kinderen bij ons. En ook nog eens voor de scherpste prijzen in Nederland en België.