Pluspunten

goede en nette service

geen

Pluspunten

Snel geregeld.

Pluspunten

Vlotte snelle afhandeling. Mooi afgewerkt. Duidelijke informatie en communicatie.

Zou interessant zijn om online een afdrukvoorbeeld te kunnen zien alvorens te drukken ....

Pluspunten

Service gericht en klantvriendelijk!

Pluspunten

snelle service en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Prijs is wel aan de dure kant voor dit product..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, goede commu, betaalbaar

geen op dit moment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie

Pluspunten

Flexible

Pluspunten

Goede prijs kwaliteitverhouding prima service! fijn mailcontact.

Pluspunten

Gemakkelijke site met voorbeeld. Snel geleverd.

Geen mail gekregen als bevestiging. Wel mail adres opgegeven. Ook een vermoedelijke levertijd zou prettig zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig direct contact

een betalingsherinnering sturen voordat spullen geleverd zijn is niet zo prettig.

Pluspunten

Makkelijke website.snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en snelle antwoorden per mail

Pluspunten

Fijne communicatie korte lijntjes.

Pluspunten

Prachtig Produkt, prachtig bedrukt. Attent nagevraagd of het aangeleverde bestand wel klopte. Volgende hesjes komen ook weer hier vandaan.

als je niets mist bij Hesle.com en dus de vraag "wat mist u" niet invult, dan krijg je de irritante foutmelding "wilt u de in ROOD gemarkeerde vragen" etc.

Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden over de goede samenwerking. Alle eisen zijn ingewilligd ook als deze op het laatste moment werden dorgegeven. De hesjes zijn van zeer goede kwaliteit en werden snel geleverd! Ik ben zeer tevreden over de aanschaf van de hesjes!!!

Een kleine verzwaring in de achterkant van het hesje zodat deze makkelijker naar beneden geleiden over je rug. Ik heb nu moeite om de achterkant te pakken te krijgen en naar beneden te doen.

Pluspunten

Snelle reactie op aanvraag en snelle levering van de hesjes

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. eenvoudige manier op de site om teksten op het product te zetten.

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling van bestelling Eenvoudige maar efficiënte website

geen

Pluspunten

Werd zeer snel gereageerd op een vraag die ik op vragenformulier invulde en hesje werd gemaakt omdat ik het logo niet toegevoegd kreeg. Hesje werd volgende dag al verstuurd. Zeer grote klantvriendelijkheid!

Nvt

Prins Hendrikstraat 54

4835PR Breda

06-19995753

Over Hesje.com

Hesje.com is meer dan 10 jaar geleden opgericht en al een tijdje dé marktleider in bijzondere, op maat gemaakte hesjes. Wij maakten honderdduizenden school/ski/trainings/veiligheids/loop/evenementen-hesjes en ga zo maar door. Onze klanten bestellen soms enkele hesjes en soms duizenden. Het maakt ons niet uit. Onze hesjes zijn altijd van hoge kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige stoffen en meestal bedrukken we ze middels sublimatie. De inkt gaat dan in de stof. Dat is mooi, duurzaam en goed wasbaar en jij hebt alle mogelijkheden in kleuren en opdruk. En we maken ze in Nederland. Geen kinderen voor kinderen bij ons. En ook nog eens voor de scherpste prijzen in Nederland en België.