Er wordt prima gedaan wat is toegezegd

Bestelling is eenvoudig te doen en de levering is snel, volgens afspraak en goed verzorgd

Top Firma

Zeer betrouwbare firma, Geen probleem met een bij bestelling een jaar na 1é bestelling ,Top kwestie van service.Met de betallingen geen probleem vanuit Belgie.

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Snel en correct, uitstekende levering!

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Snel en correct, uitstekende levering!

goede kwaliteit

ben redelijk tevreden , kwaliteit is goed , communicatie kan beter

Goede service en snelle levering

Als IKC nieuwe hesjes besteld met kleurenlogo. Goede afstemming met bedrijf over ontwerp en levering. Flexibele instelling en goed meedenken. Levering volgens afspraak. Dik tevreden!

Goede service en prima kwaliteit!

Hesjes.com dacht goed mee met het ontwerp en kwamen de gemaakte afspraak na. Contact ging voornamelijk per mail en was correct en plezierig.

Goed contact!

We mochten samples bekijken om de keuze makkelijker te maken. Deze hebben we netjes retour gedaan. Een duidelijke digitale proefdruk gekregen. De verwerking was echt top en snel. Prima bedrijf om mee samen te werken!

Prisma materiaal snelle levering

Snelle en klantvriendelijke service!

Ik heb 5 hesjes met bedrukking besteld. De bestelling kon ik heel handig via de website doen en vragen die ik per mail stelde werden snel beantwoord. Binnen 4 dagen had ik het al in huis.

prima, goed product, goede levertijd

Eigenlijk niets te melden, het ging zoals het behoort te gaan.

Pluspunten

Goede service, mooie hesjes!

Pluspunten

Goed meegedacht over alle aspecten, kon aan al onze eisen voldoen Goede service geleverd door onzekerheden, mbt maat, weg te nemen door meteen toesturen van pashesjes. Snelle levering, scherpe prijs

De site geeft eigenlijk weinig informatie en goede foto's van wat hesje.com kan leveren. Dat zorgde in eerste instantie wel voor wat twijfel.

Pluspunten

Reageerden adequaat op mijn separate wensen. Ook haalden z3 nog een schrijffout uit mijn Franse tekst. Resultaat supee

Pluspunten

Snelle levering, reageren vlot op vragen

Iets meer mogelijkheden om teksten te bewerken.

Pluspunten

snelle levering duidelijke website

Pluspunten

Kwaliteit van de hesjes is prima! Er wordt goed meegedacht, het is prettig zakendoen.

Communicatie over levertijd.

Pluspunten

Meedenken met de klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd, product is prima

Bereikbaarheid telefonisch

Pluspunten

Snelle service, vriendelijk te woord gestaan.

geen

Pluspunten

gegevens waren bewaard, zo was het snel nabestellen

Pluspunten

Flexibel en meedenkend Goede communicatie

Pluspunten

Levering versneld!! prima!!!

Pluspunten

Super snelle service! En behulpzaam

Prins Hendrikstraat 54

4835PR Breda

06-19995753

Over Hesje.com

Hesje.com is meer dan 10 jaar geleden opgericht en al een tijdje dé marktleider in bijzondere, op maat gemaakte hesjes. Wij maakten honderdduizenden school/ski/trainings/veiligheids/loop/evenementen-hesjes en ga zo maar door. Onze klanten bestellen soms enkele hesjes en soms duizenden. Het maakt ons niet uit. Onze hesjes zijn altijd van hoge kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige stoffen en meestal bedrukken we ze middels sublimatie. De inkt gaat dan in de stof. Dat is mooi, duurzaam en goed wasbaar en jij hebt alle mogelijkheden in kleuren en opdruk. En we maken ze in Nederland. Geen kinderen voor kinderen bij ons. En ook nog eens voor de scherpste prijzen in Nederland en België.