Pluspunten
ik vind het heel goed ,vlug en correct .ik gebruik al jaren producten van bloem , op het moment had ik van de huisarts medicijnen ,maar het werd erger ,en mijn maag en darmen ,ik kreeg meer lactose allergie .ik heb vroeger van een homeopaat al eens van bloem voorgeschreven gehad ,dat hielp heel goed ik voelde me weer mens .ik had ook een water ciste op een nier ,die werd kleiner door popurine te gebruiken ,de huisarts wuifde dat weg met zijn hand zo van onzin ,nu voel ik dat ook voor mijn maag dit beter is ,ik had 2x esomeprasoll 40mg en dan nog zakjes ,beschermers ,ik kreeg vitamine tekort door die medicijnen ,het helpt niet echt ,nu met de bloem producten denk ik dat ik misschien weer terug op de goede weg geraak ik ben in ieder geval al van dat opgeblazen gevoel vanaf ,ik voel me al wat beter ,en ik ben nog maar enkele dagen bezig met dit in te nemen.ik ben een voorstander ,ik neem al jaren voor mijn spieren en gewrichten onules en salitua ,ik heb een hernia gehad ,geopereerd ,maar heel mijn rug is slecht ,maar ik kan me goed helpen met deze producten ,ik raad het ieder aan homeopathie van bloem .heel goed ,ik ben er blij mee