Snel kunnen vestellen en snel geleverd bij dchtbijzijnd Post NL afhaalstation.

Netjes, vriendelijk, top

Ik kocht de Bauerfeind knie braces niet voor mijzelf. Snel bezorgen, mensen zijn zeer vriendelijk. Bedankt

Uitstekende snelle service

De brace is fijn, duidelijke uitleg en snel bezorgd!

Ik was op zoek naar ondersteuning voor een maatje meer

Ik was op zoek naar ondersteuning voor mij onderrug. Elke dag zeurende pijn onder in de rug. Gelukkig kon ik hier terrechtven vond voor m8j de oplossing. Na een paar uur dragen merkte ik al een groot verschil. Een enorme verlichting ook als je een maatje meer hebt.

Besteld en volgende dag op de vermelde en beloofde tijd geleverd

Prima geregeld

Snel, goed duidelijk, goede prijs

Bestellen bij All4Fysio gaat eenvoudig. De bestelling wordt snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. Het contact verloopt goed. Kortom: zeer tevreden over en met All4Fysio

Zeer tevreden over de enkelbrace

Geweldige behandeling en goed artikel

Voldoet volledig aan de verwachting.

Rechstreeks bestelling gedaan omdat dat goedkoper was dan via Bol.com. Bestelling was een dag later al binnen. Keurig verpakt. Via de mail meerder malen op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Bestelling gedaan en volgende dag al in huis netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Goede service, advies en super snelle levering!

Voor mijn dochter was is op zoek naar een brace voor haar pols. Gebeld en kreeg goed advies en de brace was de volgende dag al in huis.

Goede service!!

Goede service duidelijke uitleg qua welke maat je moet hebben en supersnelle verzending. Helemaal top !!

Prima service voor een goede prijs

Goede communicatie en duidelijke website al met al een goede ervaring.

Snelle levering en duidelijkheid over de voorraad

Ik vind het prettig dat bij de bestelling al duidelijk is welke artikelen wel of niet op voorraad zijn. Zo zit je niet onnodig op spullen te wachten. De prijzen van de artikelen zijn ook vaak lager dan bij andere leveranciers.

Snelle service goed passend product

Zowel telefonisch als via mail verkeer ben ik correct en snel te woord gestaan. Een mooi passende kniebrace. Heb hem nog maar net, maar voelt goed.

Uitstekende ski sokken

Ik heb de Sockwell Skisokken Powder grey besteld. De sokken zitten goed om de kuiten en de compresserende delen zorgen voor een goede doorbloeding van de spieren, waardoor kramp tijdens het skiën voorkomen wordt. Ik beveel dit product van harte aan.

Product was me al bekend. Eerder elders gekocht, hier goedkoper. Snelle levering (volgende dag) en prima verpakt. Aan te bevelen.

Gisteren besteld vandaag geleverd

goede website, snelle levering

Het product was makkelijk te vinden en ook was het makkelijk om de juiste maat te vinden. De bijbehorende instructie was goed. De levering was, zoals beloofd, de volgende dag.

Uitstekend geholpen. Snelle afhandeling van de bestelling. Goed verpakt. Goede producten. Klasse!

Uitmuntend

Levert binnen de aangegeven termijn wat is weergegeven op een aangenaam werkende website. Petje af

top

We hebben al enkele keren besteld bij jullie en steeds tevreden van de levertijd en kwaliteit. Geweldige service!

Hele snelle levering en uitstekend product

De kniebrace is zeer degelijk en van een kwalitatief hoog niveau. Zit comfortabel en gemakkelijk om te doen. Hoewel het een flinke unit is, past mijn broek er goed overheen.

Snelle en goede service tegen een scherpe prijs.

Vandaag besteld is inderdaad de volgende dag in huis. En alles tegen een scherpe prijs.

Goede aankoop , voldoet aan mijn verwachtingen.

Duidelijke website, helder bestelproces en snelle levering

Het is de derde keer, dat ik bij All4Fysio iets bestel. En drie keer tot volle tevredenheid. De uitleg bij de producten is helder. De maatvoering voor polsbraces (heel belangrijk) is duidelijk en het bestelproces verloopt prima. De levering is snel (meestal de dag erna). Dat maak ik met dit soort producten niet vaak mee.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk