Snel,makkelijk en goedkoop.

Ik vond snel wat ik zocht. Prijs was goed . Betaling ging vlot. Levering was evens vlot en goed verzorgd. Kortom, winkel waar ik graag koop !

Netjes behandeld

Netjes en snel bezorgd

Super hulp middel ter ondersteuning

De duim brace LP support 763 is een prima brace ter ondersteuning bij het syndroom van Quervain , een echte aanrader

Dik in orde !

Super kontent van, zowel het product als de service

Prima materiaal en fijne brace

Toen ik mijn race besteld heb, had ik hem de volgende dag al in huis. Heel tevreden over !

Snelle levering, product precies goed!

Ik had een paar weken mijn enkel verstuikt, en dit werd maar niet beter. Met de informatie die ik op All4Fysio heb gevonden heb ik besloten de Thuasne enkelbrace aan te schaffen. Dit werkt geweldig! Ik kon al gauw weer pijn vrij lopen. Zoals beloofd was de verzending snel, en had ik de brace de volgende dag al in huis.

Goede keuze

Snelle levering, goede producten volgens mijn fysio

Top geregeld, snelle afhandeling en bezorging

Product(en) makkelijk te bestellen, duidelijke informatie en snelle afhandeling en bezorging. TOP!

Prima en zeer snelle levering

Zondagmiddag bestelt en maandagochtend al in huis, super geregeld

prima kwaliteit en snelle verzending

ruime collectie, makkelijke webshop, TOP!

Goed, duidelijk en snel

Vandaag besteld morgen in huis. Goedkoop en heldere communicatie. Al jarenlang op niveau. Fijne webshop die doet wat ze belooft.

Prima levering volgens afspraak

Bestelling is zoals bedoeld.

Snelle levering en duidelijke communicatie

In het weekend bestelling oor de kniebrace geplaatst en maandag al geleverd.

Goede service en correcte ook levering

Mooi artikel van zeer goede kwaliteit. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering binnen gestelde tijd.

Supersnelle verzending en mooi product

In de avond besteld en volgende dag al binnen. De brace zit goed en geeft veel steun.

Prima service goede prijs.

Ik bestelde dit voor mijn moeder op zondagavond en had de hulpmiddelen maandag al in huis top.

Goede producten en snelle levering

Eerste x besteld, en ging zoals je mag verwachten van een webwinkel, snel en zoals afgesproken

Fijne website en snelle levering

De website is erg duidelijk en het is makkelijk met bestellen. De levering is snel en goed en het product is van kwaliteit.

Goed advies, makkelijk besteld, nog makkelijker ophalen.

Ik heb gebeld voor advies en dat ook gekregen. Het heeft me goed geholpen. Ik heb mijn bestelling opgehaald en dat ging op een prettige persoonlijke manier. Fijn.

Binnen 14 uur in huis

Had een duim brace nodig (morbus de Quervain zoek het maar op) Bij All4fysio op vrijdagmiddag besteld rond 1600 uur. De volgende dag (zaterdag) al opgehaald bij Post nl adres. Klasse top top top

Snelle levering en product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Snelle levering, goed product

Ok heb al ervaring met dezelfde kniebroek. Bevalt erg goed!

Duidelijk, snel en niet duur

De website geeft duidelijke informatie, reageren snel op de chat mocht je vragen hebben en de prijzen voor mijn/de producten zijn niet hoog. Kortom erg tevreden met mijn bestelling.

Supersnelle levering, mooi product

Dik tevreden met de snelle levering! Gaan hem nog gebruiken op ski vakantie dus zal dan weten hoe hij bevalt

Snel en correct geleverd De artikelen zijn zo als omschreven en gefotografeerd Een aanrader om nog eens wat te bestellen Kan ook via Bol

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk