Snel en goed verzorgd

Duidelijke omschrijving en eenvoudig en snel te bestellen en geleverd

vlugge levering en pracht toestel

gemakkelijk in gebruik

Helemaal top

De EASY-SLICE is perfect voor het aantrekken Van de steunkousen

Super snel s avonds besteld de volgende morgen pakket thuis

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik bestelde braces voor de knieën. De uitleg op de site was duidelijk. De levering was zeer snel.

perfecte service

Goed advies als je er zelf even niet meer uitkomt! Snelle leveringen, en met retourzending je geld snel weer op je rekening.

Snelle levering, fijne brace

Ik had een polsbrace nodig. Mijn fysio raadde deze aan. Is heel fijn, volgende dag in huis. Ik slaap weer lekker

Snel en kwalitatief goede producten.

Bestelling geboekt via All4Fisio , snel gereageerd en verstuurd. Een echte aanrader.

Goede en snelle service

Netjes en snel geleverd. De volgende dag al! De brace werkt zoals moet, en was netjes en goed verpakt. Zeer tevreden

Overzichtelijke website en snelle levering.

Tevreden over de producten. Goede service.

Uitstekend geholpen in de shop, passend product tegen een redelijke prijs

Ik heb snel een afspraak kunnen maken om vervolgens in denshop goed geadviseerd te worden. Vakkundige medewerker die goed doorvraagt en probleem analyseert. Fijn bedrijf!

Goed product en niet te duur

Heb postoel aangeschaft voor mijn moeder. Beter dan trap op en af moeten s nachts. Mooie postoel echter niet handig om zelf in elkaar te zetten voor iets oudere vrouw ivm kracht die je moet zetten. Maar is zeker van goede kwaliteit en handig in gebruik

goed product, duidelijke uitleg

Er is zoveel keuze online. Gelukkig staat er duidelijke uitleg bij deze winkel. Het product werkt als verwacht en is van hoge kwaliteit.

Echt goede service

De dag na bestellen de enkelbrace al ontvangen, en dat in de dagen voor kerst. Heel goede, geduldige begeleiding per mail toen het niet lukte de brace aan te trekken. Hier kan menig bedrijf, ook off-line winkels, een voorbeeld aan nemen.

Snel gekregen en volgens de datum dat op de site stond

de beschrijving op de site was goed leesbaar. Alleen om een kortingscode in te voeren was niet duidelijk. Levertijd was snel en volgens de geschreven datum op de site.

Duidelijke uitleg van het doel van de producten. Na bestellen, de volgende dag geleverd.

Prettig contact, prima advies

Telefonisch goed bereikbaar. Prima geholpen en prettig telefonisch contact . Nemen de tijd en goed advies. Snelle bezorging

Alles klopt

Snel en netjes geleverd en bij het kiezen van de juiste maat en duidelijke instructie.

Vandaag bezorgd morgen in huis?

Vandaag bezorgd morgen in huis. Helaas zou het een dag later worden, maar bezorger zegt aangebeld te hebben. Spannend, wij zaten gewoon in de kamer te wachten. Hopelijk snel bericht waar we het nu kunnen ophalen. Vervelend aangezien mijn vader het dringend nodig heeft. Snap dat jullie weinig invloed op de bezorging hebben, maar misschien wel goed om te weten.

Duidelijke website, snelle levering

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd.

Zeer goed advies

Nadat ik via Google op zoek was naar duim braces, kwam ik op deze site. Ik 2 braces besteld. Ik had nog wat vragen. Deze via de mail gesteld en direct advies gekregen. Top service!

Heel erg goed, netjes op tijd, goede communicatie

duidelijke info, goede communicatie en netjes afgeleverd in goede enveloppe. gr maaike

Goede prijs, goede service

Producten voor een goede prijs, snelle levering en goede service. Webshop is zeker aan te bevelen en het product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Ruim assortiment en prima prijzen

genoeg keuze snel geleverd en prima kwaliteit. Oftewel helemaal goed

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk