Zeer snelle levering voor een goede prijs.

Zeer snelle levering voor een goede prijs.

Product voldoet aan verwachting, snel geleverd

Product werd via via aangeraden. Pasvorm is goed en de levering was snel; op zondagochtend was het besteld, al op maandag geleverd (mazzel, PostNL doet extra bezorgrondes tijdens de feestdagen).

Snelle levering van een kwalitatief goed product

De ene sag bestel je een push brace voor je duim, de andere dag wordt hij al bezorgd! En dat is wat je wilt als je van je fysio hoort dat je dit nodig hebt: snel actie! Verkrlijgbaar in verschillende maten en wasbaar, heel fijn.

Ik ben blij net de brace draagt goed en vermindert mijn pijnklachten aan mijn hand.

Goed om te gebruiken

Met hulp van deze aantrekkous kan ik ze goed aan krijgen. Wordt nu ook gebruikt door de verzorging die haar odersteund

Retour snel verwerkt

Goede prijzen voor sportcompressie. Goedkoper dan bij de fabrikant zelf. Verkeerde maat gekocht, dus teruggestuurd. Ik had snel mijn geld terug.

Snelle levering van top kwaliteit!

All4fysio levert snel en op tijd! Daarnaast kon verschafte ze goede informatie over het product wat ik zocht!

Prima !

Zeer snelle levering.

Snelle levering, betaalbaar

Mooie hulpmiddelen te koop en ook tegen juiste prijs kwaliteit verhouding. Ik zeg doen en zeker via deze leverancier kopen.

Duidelijke site,snelle levering

Ik vond mijn product makkelijk te vind en op de site,en betaling ging makkelijk en een hele snelle levering.

Alles ging super vlot

Snelle levering en prima kwaliteit van de kniebrace

Goede en snelle afhandeling en aflevering

Bestellen makkelijk, levering goed, goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket

Uitstekende ervaring, zowel voor als tijdens de after sales (service en ondersteuning)

All4Fysio biedt in vergelijking een hele scherpe prijs, is duidelijk in de maattabellen en biedt snelle verzending. Na vragen over het product (na ontvangst), dacht een medewerker uitgebreid mee over mogelijkheden en alternatieven. Hieruit bleek duidelijke productkennis. Aan te raden!

Kreeg antwoord op mijn vraag via chat. Voor de rest geen opmerkingen

Buitengewoon fijne en betrouwbare webshop

Groot sortiment met een snelle bezorg service. Prima kwaliteit artikel mogen ontvangen. Als je hier niets kunt vinden dan heb je het waarschijnlijk ook niet nodig..

geweldig

Super snelle levering. Duidelijke beschrijving van het monteren van de po stoel.

Betrouwbaar snel en efficient

Bestelling ging simpel snel en al de volgende werd de bestelling geleverd vakkundig verpakt.

zit goed perfecte brace

had een andere en dezelfde brace van het ziekenhuis maar deze zat zo goed dat ik er zelf maar een bestelt heb bij jullie mvgr dre haagmans

Fijne uitleg, brace geeft veel steun

Naast een snelle levering, de volgende dag al, zit er ook een fijne handleiding bij. De maattabel klopt. De brace zit goed en geeft veel steun.

Lekker snel en correct geleverd!! Super!!

Duidelijke website en conform afspraak geleverd!

Uitstekend. Zowel bestellen als ruilen!

Afgelopen week 2 paar compressiesokken gekocht, deze via de site besteld en werden zelfde week geleverd. Echter maat bleek niet goed. Via de klantenservice (chatbox) fantastisch geholpen en binnen een week de juiste paar sokken.

Snel accuraat best

Prima website, prima product, snelle levering, goed prijs.

Zoals omschreven

Voor dit uit besteld, morgen in huis. Een zo'n waar ik met wantrouwen naar kijk. Maar All4fysio maakt het waar. Prijs kwaliteit is goed, snel geleverd, product naar verwachting.

Levering gaat snel. Alleen jammer dat wanneer je pakket terug stuurt, weer verzendkosten moet betalen, ook als je een andere besteld en weer verzendkosten betaald

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk