All4Fysio helpt je oprecht en deskundig om je klachten te verlichten

Inmiddels de tweede keer dat Robert Orie mij prima heeft geholpen. Al op dezelfde dag van mijn contact kreeg ik een afspraak. Robert luistert goed naar mijn probleem/beperking en komt met een voorstel voor een passend hulpmiddel én met een realistisch verhaal wat je van het hulpmiddel mag verwachten. Daarbij gaat het om comfort en verlichting van de klachten. Het gaat er zeker niet om je een duur product te willen verkopen! Kortom ik beveel All4Fysio beslist aan.

Altijd goed materiaal en profijt van

Ik heb profijt van de enkelband en stelt mij in staat om te kunnen blijven sporten

Prima ervaring!

Via de site besteld en dit ging heel makkelijk. Er stond een duidelijke omschrijving bij ook qua maat. De volgende dag kreeg ik al een mail dat mijn bestelling verzonden was. Bestelling is ook goed aangekomen. Dus alleen maar positief.

Super goed

Snelle levering goed product

Snelle levering. Prima product.

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Loop al maanden met een versleten brace. Zag tegen de bestelling op, maar alles wees van zelf naar de juiste brace,

correcte en snelle levering

correcte levering met goede prijs

Was zeer goed

Het was Suoer duidelijk allemaal En de levering was ook correct op tijd bij ons Dus super

Professionele producten en snelle levering!

Naast goede kwaliteit kan je ook advies op maat krijgen. Heel blij mee.

Super snelle levering!

Enkelbrace voldeed aan de verwachting. Het product werd ook nog eens erg snel afgeleverd.

Supersnelle en correcte levering!

Op dinsdagavond besteld en de volgende ochtend al in huis! Heel blij mee.

Very good product

Good product for normal price thanks

Keurig de volgende dag bezorgd, zèèr tevreden.

Heel snel thuis, geweldig hulpmiddel Gelijk uitgeprobeerd in kerstmarkt Intratuin Mijn man(84) is er héél blij mee

Gisteren besteld, vandaag al in huis. Perfect!

Van mijn fysio had ik een brace op proef. Ipv 5 tot 6 keer per nacht wakker van tintelingen en pijn vanwege CTS; met brace maar 1 keer wakker. Dan wil je geen nacht meer zonder brace. Geweldig dat zo snel geleverd kon worden en dat ook nog tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Snel en makkelijk bestellen

Prettige website en makkelijk proces om een bestelling te plaatsen. Ik hoop dat dit eventueel bij retourneren ook het geval is.

Prima prijs en snelle levering

All4Fysio was de goedkoopste voor mijn nieuwe kniebrace. Levering de volgende dag, super!!

Erg snelle service!!

Blij met de snelle verzending van de kousen!!

Juiste product super snel geleverd

Push kniebrace sport met 1 dag geleverd zoals beloofd. Daardoor kon ik weer snel aan de slag. Prima product, prima service!

Snel mijn bestelling in huis

Bestelling was de volgende dag in huis, super fijn!

Geweldige service

Dit is nog eens een topzaak Hele snelle service en geweldig advies en vooral kwaliteit! Echte aanrader

Snel

Snelle levering en goede product, uk zou deze site zeker adviezeren aan andere. Het product help mij echt goed door het dagelijk leven

Snelle levering en prima product

Op zondag besteld, maandag in huis. Heb er na 2 dagen gebruik al baat bij. Super.. aanbeveling voor iedereen met klachten

Goede service en snelle levering

Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie en het product was snel geleverd.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk