Uitstekende service

Snelle levering.

Snelle levering, goede kwaliteit.

All4Fysio heeft een breed assortiment van braces en hulpmiddelen. Voor elke type blessure hebben zij een oplossing. Snelle levering in goede verpakking.

Super fijne brace

Veel minder pijn door deze brace

Mooi jasje gekocht voor mijn werk in een kleur die ik nergens anders heb gezien.

Nieuwe duimbrace

Ik had een nieuwe duimbrace nodig. Besteld bij all4fysio en heel snel had ik dit in huis.

heel goed

interessantste prijs en snelle levering TOP

snel en goed

duidelijke gebruiksvriendelijke site. snel geleverd

Duidelijke website

En supersnelle correcte ontvangst

We hebben enkel brase en cure tape besteld Volgende dag geleverd Site ziet er goed en overzichtelijk uit en bestelling is zo gedaan . Levering zie er goed verzorgd uit nette verpakking en prijs is ook goed

Heel goede klantenservice

Telefonisch advies gevraagd en was perfect.

Snelle service en top product

Er is een zee ruim aanbod maar doormidden van de voorgestelde vragen kreeg ik gelijk een link naar de brace die bij mijn wensen/klachten past. De verzending was erg snel en ik ben super tevreden met de brace

super

duidelijke website snelle levering en ontvangst

snelle service

Besteld, volgende dag netjes thuis bezorgd!!

Goede ervaring en snelle levering

Super snel een paar braces geregeld

Onze dochter verzwikte haar enkel en moest twee dagen later een wedstrijd spelen. Dus savonds laat nog een paar braces besteld, die ik een dag later op kon halen in Harderwijk. Zeer snelle service en direct af te halen dus. Daarna voor mezelf nog een paar kniebraces besteld en voor mijn vrouw een paar polsbraces. Een dag na bestelling lagen deze in de bus!

Super snelle service.

Ik had via de orthopeed een Brace op aanraden besteld. Meteen de volgende dag in huis. Super fijn!

Ervaren en vriendelijke personeel

Zeer vriendelijke geen vraag of telefoontje was teveel. Fijn geholpen en een goed prijs/kwaliteit verhouding

goede brache top kwaliteit

snelle levering, goede ondersteuning werkt pijn verminderend. eerst een voor mijn rechterhand, en een tweede gekocht voor mijn linkerhand. heb er baat bij werkt pijn verminderend. erg blij met de 2 braches.

Snelle service, top kwaliteit

Zondag middag besteld, maandag al in huis gekregen. Goed ingepakt en goede producten geleverd.

prima leverancier!

mooi productaanbod. Scherp geprijsd en goede communicatie over het proces van bestelling en bezorging

Top, snelle levering en op voorraad.

Eerst het product op een andere website besteld. Daar niet leverbaar en nu de volgende dag al in huis!

Snelle service en levering

De levering was erg snel en het product was zoals omschreven

Overzichtelijke website, snelle levering en duidelijk communicatie levering/transport product.

Snelle levering van kwaliteitsvol product

Ik bestelde een schouderbrace bij All4Fysio die snel werd geleverd. Je merkt direct dat de brace van hoge kwaliteit is: zit lekker, ondersteunt voldoende en heeft geen negatieve invloed op prestaties tijdens het sporten.

Beste prijs en snelle verzending

Ik was al bekend met het product maar was aan vervanging toe. Ik vond het product hier voor de beste prijs. Het bestellen ging heel eenvoudig en snel. De volgende dag had ik het product al binnen.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk