Helaas door maat problemen moest ik meerdere braces voor mijn knie bestellen. Ene was te strak en de andere was net te groot. Ik krijg duidelijk advies, online en mijn retour bedrag was binnen paar dagen teruggestort.

Snelle levering!

Levering zoals beloofd, op tijd bestellen, volgende dag in huis. Prima! Compressiekousen besteld van Herzog (was ik al mee bekend). Topproduct dat voldoet aan de verwachtingen.

Amazing snelle Service

Duidelijke sneel.mail over hoe en wanneer leveren.

Gewoon goed

Perfect passend en stevig materiaal.

vanaf moment 1 voel ik dat mijn duim ontlast wordt en minder pijn doet. Daar heb ik het voor gedaan! Heel blij mee. Ik overweeg voor mijn rechterhand ook nog 1 te bestellen. Mocht ik het aankoopbedrag terug krijg dan ga ik voor de 2e. Toppie!

Ik heb een zwaar gekneusde enkelband en op aanraden van mijn dochter ( fysiotherapeut) deze aangeschaft wat een verlichting

Goede service.

Braces besteld en dezelfde dag verzonden. Chatten met een medewerker gaat ook goed. Véél begrip. Prima geholpen.

Correct en snel

Bestelling correct en snel ontvangen.

Toppie

Het is zo n fantastisch product! Mijn dochter had veel minder pijn doordat ze stabiliteit had.

Onze dochter zag erg uit naar de steun die de spalk zou geven. En dat was ook het geval. De genezing kon beginnen. We hadden hem ook erg snel, wat heel fijn was.

Zeer snelle levering, top!

's Avonds een pols brace besteld en de volgende ochtend al in huis. Bedankt.

aanbevolen door mijn fysio therapeute. beide brace zitten stevig om de pols.

Zeer goed product, snelle en correcte levering.

Draag al jaren een brace aan de linkerknie, had nu ook problemen met de rechterknie. Brace vroeger aangeraden door specialist. Heel tevreden.

Goede service en snelle levering

Goede service, snelle levering en duidelijke uitleg.

Niks op aan te merken

Goed en snel

Hele goede ervaring, zeker aan te raden

Snelle en goede levering, product precies zoals verwacht en een relatief lage prijs.

Snelle levering en goed product

Op de website worden de producten goed omschreven en er staan duidelijke foto’s bij. Het bestelde product werd binnen 24 uur geleverd en heeft een goede kwaliteit!

Snelle levering!

Gisterenavond een kniebrace besteld, en vandaag al in huis gekregen. De meetinstructie vind ik heel handig, de brace past perfect. Super tevreden dus!

Top duim braice!!!

Door mijn nichtje geadviseerd om via All4Fysio mijn duim braice te bestellen. Binnen 1 dag ontvangen. Ondersteund mijn duim perfect zodat de pijn verminderd en de muis van mijn duim rust krijgt. Ik ben er van overtuigd dat ik met de duim braice mijn hobby weer vlug kan oppakken. Ik kan All4Fysio van harte aanbevelen....zeer snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending, zeer goed verpakt.....Chapeau!!!!!

Zeer snelle levering

Prima brace als omschrijving. En nogmaals s'middags besteld volgende ochtend geleverd

Snelle levering en het juiste artikel

Zoals ik zei : “Snelle levering en het juiste artikel, in mijn geval een polsbrace die ook de steun geeft waarvoor hij bedoelt is”. Kortom alles naar verwachting dus 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snelle service duidelijke uitleg

Ik was opzoek naar een achillespees brace, nadat ik het beu was om constant te moeten tapen. Vandaag meteen uitgetest en het werkt ideaal. Merk een stuk verlichting tijdens het lopen. Ook duidelijke uitleg mbt het kiezen van de juiste maat. Eerst was ik sceptisch of ik hem zou passen maar hij past perfect en heb geen klachten gehad tijdens het dragen!

Hele snelle levering van een kwaliteitsproduct

De website heeft een groot aanbod en bovendien de meest voordelige prijs voor de kniebrace die ik aangeschaft heb, i.v.m. mijn permanente knieletsel. Levering was supersnel, de volgende dag al bezorgd. Ik ben helemaal tevreden.

Makkelijk

Simpel en duidelijk

De dag ervoor besteld en de volgende dag al geleverd. Mijn vorige brace ( dezelfde) was stuk gegaan en ik kan niet zonder. Dus ik was erg blij met de snelle levering.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk