Voldoet 100% aan mijn verwachtingen

Duidelijke informatie over product, aankoop, verzending en leverancier. Belofte wordt nagekomen.

De ene dag bestel de andere dag bezorgd, netjes verpakt.

Altijd tevreden!

Onderzoek op locatie gebeurt nauwkeurig. Product advies is altijd onderbouwd. Prijs en kwaliteit is een match. Mijn producten heb ik heel en op tijd binnen gekregen.

Keurige snelle levering

Keurige, snelle levering van mijn oroduct

Heel goed!

Besteld, volgende dag bezorgd. Heel prettige band om te dragen.

Top kwaliteit en hele snelle levering

Niks op aan te merken. Top kwaliteit en 19u besteld, dag erna 15u binnen!

Prima levering, prima produkt

De levering was snel. En de brace voldoet aan mijn verwachting. Dus zeer tevreden

Vlot en adequaat

De polsbrace/nachtspalk op advies van de huisarts besteld. Bestellen en leveren ging soepel. Past goed en lijkt van goede kwaliteit

snel geleverd, fijn product

's avonds besteld en de volgende middag al in huis! Product goed geprijsd en netjes verpakt!

Snelle levering en veel keuze uit producten. Via de chat kan je om advies vragen, heel fijn! Tevreden met de kniebrace die ik heb gekocht.

Prijs kwaliteit snelle levering geeft een goed gevoel

Het product voldoet aan mijn verwachting, de knie Brace ondersteund en zodoende ben ik weer mobiel en krijgt mijn knie de gewenste rust.

Prima.

Toen ik twijfelde of ik wel het juiste gekocht had, werd er via de chat aktief meegedacht

All4fysio is top! Snelle levering, correcte behandeling, kloppende voorraad, overzichtelijke website

Ik ben super tevreden! Mijn bestelling werd op tijd geleverd en de behandeling was absoluut correct. Wat me echt opviel, was dat de voorraad daadwerkelijk klopte, in tegenstelling tot andere vergelijkbare websites. De website zelf is zeer overzichtelijk en je vindt snel de informatie die je zoekt. Wat betreft de prijzen, die zijn ook zeer redelijk. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij All4fysio en zal zeker terugkomen voor toekomstige aankopen! Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele producten en een uitstekende service.

Perfecte keus!

Zeer tevreden! De duimbraces passen perfect en dag na bestelling al bezorgd. Ook heel fijn dat het vergoed wordt. Top!

Al 4 maanden last van mijn achillespees en met de brace was mijn pees na 1 dag al een stuk zachter en losser.

Fantastisch!

Fantastisch....wat een snelle en correcte service. Heel tevreden.

Snelle levering, erg vriendelijk

Brace besteld voor elleboog. Snel reactie via de mail dat het in behandeling was en klaar lag. Bij het ophalen lag het al helemaal klaar en erg vriendelijk geholpen. Prima!

Ben zeer tevreden over d aankoop!

Het was mijn eerste keer dat ik een artikel bestelde.Ik ben tevreden over de aankoop en eveneens de snelle levering!

Snel accuraat en prijswaardig

Zeer snelle levering en top kwaliteit Zeer goede hechting van de tape en zeer tevreden Top

Goede website, scherpe prijs, snelle levering volgens afspraak

Duidelijke omschrijving leverbare rollators. De klantenservice is goed en snel bereikbaar. Snelle levering zoals wordt beloofd. Concurrerende prijs voor gekochte rollator i.v.m. andere leveranciers

Goede ondersteuning, letterlijk en figuurlijk

Voor mijn rechterhand had ik een brace nodig ter ondersteuning. Eenvoudig te bepalen welke maat ik moest hebben en te bestellen. Vlot geleverd, zit goed en biedt de gewenste steun. Dus volledig goede ondersteuning, letterlijk en figuurlijk!

Van begin tot einde goed geregeld

Ze doen alles wat je als klant tegenwoordig mag verwachten van een webshop Duidelijk , helder, geen rare afslagen. Maar correct en communicatief duidelijk

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Website duidelijk en product eenvoudig kunnen bestellen. 2 dagen later bestelling bezorgd! Prima geregeld

Snelle levering Duidelijke uitleg op website Zeer tevreden Goede service

Fijne webwinkel, goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging

Vrijdag een Push enkelbrace besteld voor de beste prijs die ik online kon vinden. Een dag later om 9 u s’ochtends al in huis!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk