Geweldig product, geweldige service

Tevreden!

Uitstekende afhandeling van levering bestelling.

Na correcte levering brace bleek brace niet helemaal passend,terug geweest naar leverancier. Naar tevredenheid netjes geholpen.

Goed adres

Bestellen ging vlot.De maat was niet goed. Wat mij bevreemde was dat je toestemming moet krijgen voor retour, terwijl het pakket nog niet verzonden is. Kosteloos verzenden is fijn. Nu even afwachten of en wanneer het geld van het product terug komt. Na bestelling , wordt het product vlot geleverd.Fijn!

Vlugge en correcte bediening.

Van zodra besteld, onmiddellijk een ,overzicht en opvolging per mail De bracë is zeer goed, comfortabel SUPER.

Supper product supper snel geleverd

Past supper ook met zwaar en intensief werk geen last meer

klantgerichte in en opstelling, bij evt vragen wordt praktisch meegedacht!

Indien je internetervaring beperkt is is men bereid het probleem gericht tbv klant aan te pakken zodat deze snel is / wordt geholpen. bvd hiervoor.

Erg snelle en vriendelijke goede sevice!

Goed overleg en snelle reactie. Ook de verzending was erg snel. Communicatie prettig!

Polsbrace besteld en zeer blij mee en werkt perfect voldoet aan verwachting.

Werkt prima

Geeft veel steun

Top en zeer snel geregeld

Binnen 5 minuten besteld op een overzichtelijke website. En meteen voor ophaal gereed en in gebruik genomen. Heel fijn product en doet precies wat het moet doen.

Goede afhandeling

Bestellen ging makkelijk, goed op de hoogte gehouden hoe alles verliep

Geweldig goed

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snel, goed, betrouwbaar en degelijk!

Zeer snelle levering, dankzij jullie product kan ik blijven sporten.

Super vriendelijk geholpen en voorzien van advies

Snelle reactie op mijn vragen en goed advies gekregen, top!

Erg snelle toezending, vandaag bestelt morgen in huis

Zeer tevreden met mij product dat ik zelf heb opgehaald. Goede service en vriendelijke personeel.

Snelle levering. Brace voldoet aan de eisen. Zit erg goed.

Snelle levering, goed product.

Snel en correcte levering. Het artikel moet nog getest worden.

Snel en correcte levering. Het artikel moet nog getest worden.

Ontevreden

Ik wou een order plaatsen, had voor overboeking gekozen . Iets later heb ik een order gemaakt en gekozen voor Bancontact en gevraagd het eerste order te annuleren na een week bijna is deze nog steeds niet geannuleerd. Het andere product zou op 27 mei geleverd worden nog steeds in behandeling en niets gekregen. Het kan nog lang in behandeling blijven want die benaming wordt gebruikt vanaf order betaald is tot als ze van fabrikant hebben gekregen, en heb de indruk dat ze er niet actief achter bellen met de vraag wanneer ze het krijgen. Want 26 of 27 mei zijden ze waarschijnlijk maandag maar heb ze nog niet gelezen wat antwoord van op mijn vragen zijn want op de e-mails van vandaag naar hen heb ik om 10 u nog geen antwoord gehad.

supersnel geleverd

Super brace en supersnel geleverd. Heel blij met all4fysio

Prijs-/kwaliteitsverhouding uitstekend

All4Fysio levert kwalitatief goede artikelen tegen een nette prijs. De afhandeling van de order verloopt prima en er wordt snel geleverd.

Goede stevige brace

Goede kwaliteit, snelle levering, goede pasvorm

Goed product, juiste maatvoering, snelle levering

Nette prijs en snelle levering

Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders en kwaliteit is hetzelfde. Wordt netjes gecommuniceerd en artikelen waren snel geleverd.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk