Werkt super makkelijk!

Ik gebruik deze al jaren. Makkelijk in gebruik en zit niet in de weg!

Alles is goed en smel verlopen. Goed product geleverd

Goede en snelle levering

Positief

Top informatie op de site, goede prijs en zeer snelle levering!

Bij het zoeken naar compressiesokken kwam ik uiteindelijk bij all4fysio terecht. Overzichtelijke site, goed materiaal en een goede prijs!

Service

Snelle service, duidelijke beschrijving, makkelijk bestellen!

Top bedrijf

Super snelle levering ... Topproducten En alles netjes en goed verpakt. Super blij mee

Turbo service, helemaal.top

Ik had mijn enkel verstuikt en had heel snel een goeie brace nodig. De volgende dag was hij al geleverd en kon ik weer veel beter lopen door de ondersteuning.

Super snelle levering!

De website is overzichtelijk en zeer duidelijke uitleg over de verschillende braces. Maatvoering en hoe de juiste maat te bepalen was ook helder. Brace de dag erna in huis en past perfect.

Snel gekregen en zoals beschreven, de sokken zitten perfect!

Snel bezorgd en product zoals omschreven! Top!

Simple en duidelijk

Heb van de week bremen besteld. Het keuze proces was makkelijk dankzij de uitgebreide beschrijving op de site.

Snel en correct.

Super snelle levering binnen 1 dag

S'ochtends besteld s'avonds in huis. Super Service en afhandeling!

Advies fysio klopt, de polsbrace helpt

Door artrose aan mijn duim kreeg ik het advies van mijn fysiotherapeut om een ondersteunende polsbrace te kopen van Push. Ik gebruik de brace op momenten dat ik intensieve bewegingen moet maken met mijn duim. Het voorkomt pijn. Voor de rest probeer ik met oefeningen mijn spieren om de duim te trainen.

Goed product met zeer snelle service

Lp knie brace uitstekend product met zeer snelle service

Zeer goede ervaring !

Vanwege een pijnlijke pols ben ik op verzoek van de fysiotherapeut op zoek gegaan naar een geschikte polsbrace. De fysiotherapeut heeft me de Thuasne Ligaflex Manu aanbevolen. Hierbij kwam ik uit bij All4fysio ! Op de site werd ik geattendeerd op het feit dat er nieuwe versie beschikbaar was namelijk de Thuasne Ligaflex Pro+ Polsbrace. Deze is makkelijker en sneller te sluiten dan de Manu. Vond ik toch een mooi toevoeging dat het werd aangegeven. Top All4fysio. Meteen dezelde avond (zondag) besteld en dinsdag had ik de Pro+ al in huis. In de tussentijd werd ik prima op de hoogte gehouden over de levering. Zeer blij met deze brace. Bedankt voor de geweldige service van All4fysio. Volgende keer zal ik zeker weer bij All4fysio kijken als ik iets nodig heb.

De schoen past goed bij de aangegeven maat ondanks dat ík een brede voet heb en een hoge wreef. Je kan het goed passend maken met behulp van de veters en het klittenband. Het geeft stevigheid en daarmee vertrouwen bij het sporten na een gescheurde enkelband. Een aanrader!

Soepel verlopen

Snelle service en overzichtelijke website

Snelle goed service

Snelle goed service

Duidelijke website. Snelle levering.

Goede omschrijving van de producten. Dat maakt het makkelijk een goede keuze te maken. De kwaliteit van het hulpmiddel lijkt mij goed. Heb het net in gebruik, dus lastig oordelen bij langdurig gebruik.

Beste brace ooit gekocht. De volgende dag in huis.

Top kwaliteit brace. Ga er binnenkort nog 1 bestellen. De fijnste ooit!

Uitstekende levering!

Aangezien mijn vrouw de steunkous, met een enorme worsteling (grote brede voet/ hoge wreef/ weinig kracht in de handen) bij mij aangetrokken kreeg, heb ik op zondagmiddag de “Arion Easy-slide” aantrekhulp en een paar Arion aantrekhandschoenen besteld. Precies zoals op de site vermeld stond werd het pakketje , keurig verpakt, maandagmiddag afgeleverd! Hoewel ik er een beetje sceptisch tegenover stond of dit werkelijk de oplossing voor het probleem was, waren we vanochtend ontzettend blij om te merken dat de “easy-slide” ook nog werkte, conform het filmpje dat we bekeken hadden op you tube! Probleemloos gleed de kous over de voet en het been. Eindelijk heeft mijn vrouw geen zere armen en handen meer!

Snelle service.

Snel geleverd en als beschreven.

Een levering, sneller dan deze bestelling, ongekend! Een DIKKE VETTE 10!!!!!

All4Fysio - een record wat betreft de levertijd! We bestellen ontzettend veel online echter geweldig wat All4Fysio presteert. EEN DIKKE PLUIM! Kan iedereen All4Fysio aanraden!

Goede duidelijke communicatie, snelle levering!

Top service, goede communicatie omtrent mijn bestelling. Ik zou ALL4Fysio zeker aanraden, vandaar ook mijn hoge cijfer.

snel besteld maar de aflevering...

Onbegrijpelijk dat een product in zon dik pakket wordt afgeleverd dat het niet meer door de brievenbus past. Nu moest ik dus naar het afhaalpunt !

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk