Fantastisch.

De knieband bied perfecte steun voor mijn geïrriteerde binnenmeniscus. De natuurlijke loop beweging voelt prima en kan me vrijelijk bewegen. Levering was ook super snel.

Snel, betrokken, prijs-kwaliteit in verhouding en adequaat

Ik heb een harde nekkraag (Vista) maar soms draag ik tussendoor ook even een iets zachtere nekkraag. Mijn oude kraag was na enkele jaren gebruik echt op dus het was tijd voor een nieuwe. Bij Bol had ik aanvankelijk een nieuwe besteld van 8cm hoog, maar ik zag na verder zoeken dat dit type ook in een variant van 10cm bestond en omdat ik nog ruimte over had en hem zo stevig mogelijk om de nek moet hebben leek die me beter. Ik bestelde deze rechtstreeks bij all4fysio toen ik zag dat hij daar niet alleen ruim €10 goedkoper was dan bij Bol, maar ik kon hem ook nog rechtstreeks ophalen want ze zaten bij mijn ouders om de hoek. Wel zo makkelijk. Uiteindelijk bleek de 10cm variant toch te hoog te zijn. Ik heb all4fysio gemaild of ik hem toch kon ruilen voor de 8 cm variant en ze mailden bijna direct terug dat ik kon diezelfde dag nog kon langskomen. Achteraf bleek dat de eerste kraag die ik via Bol had besteld ook vanuit all4fysio kwam. Zij hadden dat wel in de gaten; ik niet. Ze kwamen er zelf mee. Ze zijn dus zeker betrokken met hun klanten en weten goed met wie ze van doen hebben. En ik ben blij dat ik goed ben geslaagd met deze kraag.

De score zegt het al!

Snelle levering. En echt wat je verwacht Daarbij super goed kwaliteit

Aardig maar niet deskundig

In de winkel een elleboog brace opgehaald. Bewust, want ik had advies nodig hoe deze om te doen. Dit advies is er niet gekomen en heb uiteindelijk dit van de fysiotherapeut gekregen.

Makkelijk te bestellen.

Ik kon het dezelfde dag al ophalen, en vriendelijke personeel.

kniebrace helpt mij grotendeels van de pijn af

Het product (kniebrace) geeft goede steun. Ik heb veel plezier mee. De pijn wordt aanzienlijk verminderd en zelfs varker pijnloos..

Super snel

Top brace en super snel in huis.

Snel fijne tape in huis

Savonds besteld en volgende dag in huis, tape zonder huidirritatie

Super snel geleverd en 1e kwaliteit

Zie boven.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zit goed om de pols , en past daarbij ook goed om de hand.

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Mooie kousen en zitten uitstekend. Maatvoering klopt. Snel geleverd. Zou in de toekomst best een brievenbuspakketje mogen zijn met een wat plat gemaakte doos. Ze zijn immers niet breekbaar.

Geweldige service

Goede prijs voor de braces die ik al jaren gebruik. Zeer snelle levering en duidelijk overzicht van waar het pakketje was. Fijne manier van kopen!

Fijne service

Een knie brace besteld op dinsdag welke op maandag al is afgeleverd. Prima brace, hopelijk minder last en kan ik weer verder met trainen voor de "nacht van de maan" (Zoersel)

Snelle levering en mooi product

Besteld en volgende dag al levering. Goede productomschrijving op de website. Mooi product. Beoogd resultaat is nog even afwachten, maar is hoopvol. Op aanraden van een sportgenoot dit product gekozen

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke en professionele site.

Top service.

Na een duidelijk beschreven website. Heb ik een goede keuze kunnen maken. Service wat top door snelle levering van het bestelde artikel.

Top product

Goed product en heel goede uitleg hoe je het moet aandoen en waarvoor het juist dient. Als er vertraging op de levering zit, krijg je direct een mail waarin vermeld wordt hoelang het gaat duren en wanneer dan het geleverd ga worden.

Hele leuke en fijne tape

De zebra tape past perfect in het thema van de awareness maand van mijn ziekte EDS, dus dat is leuk! Functioneel en mooi :)

Ze vertelden alles over mijn product (elleboog braces), hielpen me met het meten van mijn elleboog omtrek. Heb het product bij hun winkel gekocht en de atmosfeer was goed daar.

zeer klantvriendelijk

via de chat goede aanvullende informatie gekregen van Jochum en goede service in een korting verzendkosten op een tweede bestelling

Snelle levering, goede service, producten zijn goed!

Ik heb knee sleeves besteld voor de crossfit. Ze zijn erg stevig en geven de juiste ondersteuning voor de knieën met fitness oefeningen. Ze zakken niet af, en zijn dik genoeg (5mm) voor aanrakingen met de grond. Ik ben erg tevreden over dit product.

Duidelijke omschrijving, keurige afhandeling

heldere website, goeie communicatie snelle levering

Duidelijke site met vlotte afhandeling

Makkelijk om iets te bestelling. De aflevering gaat ook heel vlot zonder problemen. Hier hou ik van!

Goed en snel!

Het product is van uitstekende kwaliteit en werd snel bezorgd. All4Fysio hield me via de mail op de hoogte van het bezorgproces.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk