Snel en correct ontvangen

1 duimbrace besteld en binnen de dag thuis Goede kwaliteit aan scherpe prijs

Duidelijk en snel

Duidelijke product omschrijving, super snelle verzending. Erg prettig want het zijn veelal hulpmiddelen die je zo snel mogelijk wilt hebben. Top!

helemaal top!!!

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen; ben heel blij met mijn aankoop en snelle levering

mooie prijs -kwaliteitsverhouding !!

zeer vlotte service !!

Goede duidelijke site

Dikke voldoende

Volgende dat meteen het pakketje ontvangen, precies zoals op de website!!

Makkelijke website Snelle levering

Top artikels.

Ruime keuze uit top artikels en voldoende uitleg.

Zoals altijd, perfect en snel ontvangen!

Heb al wat keren besteld, en steeds correct en snel bezorgd. Helemaal top!

Super geweldig en snel

Bij de fysio geweest, hun hebben mij doorgegeven war ik nodig was. Ik heb t opgezocht, besteld en de volgende dag al binnen.. Betere en snellere service dan waar dan ook.

Altijd snel bezorgd

Al meermaals hier besteld en altijd snel geleverd. Bij vragen ook zeer behulpzaam. Een aanrader om hier te bestellen. Ook altijd goede duidelijkheid over of een product op voorraad is of later komt.

Super goed

Zeer overzichtelijke site met ontzettend handige keuzehulp.

Had snel gevonden wat ik nodig heb. Direct besteld en de volgende dag werd het al bezorgd. Had nog 1 vraagje. Gemaild naar hun klantenservice. Binnen 30 minuten had ik een reactie. Echt super tevreden over All4fysio!

Problemen om pakje geleverd te krijgen..

Geld correct terug gekregen wegens niet ontvangen. Opnieuw besteld maar nog steeds niet geleverd..

Ben er super blij mee....geef mij veel verlichting. Draag de handbrace vooral tijdens werkzaamheden.

Overzichtelijke website, snelle levering!

Op advies van de fysiotherapeut een enkelbrace besteld voor onze dochter. Ruime keus, duidelijke maattabellen en de volgende dag al in huis!

overzichtelijk,voordelig en super snelle levering

Ik heb zeer goede ervaringen met bestellen van hulpmiddelen bij All4Fysio. De website is goed overzichtelijk, er is een ruime keus en de levering is zeer vlot. In dit geval binnen 24 uur het bestelde product ontvangen. Top!.

Goede ervaring opgedaan. Ben tevreden.

Goed product en een snelle levering! Toppie!

Super snel en kwaliteit

In de avond besteld en binnen 24 uur keurig geleverd. Tevens was het product goed verpakt waarbij het nog prachtige kwaliteits product was

Top service!

Reeds 2x besteld en altijd snelle levering gehad! Bedankt!

Goed zoals het hoort

Prima fysiohulpmiddelen.

Duidelijke beschrijvingen van fysiohulpmiddelen, en direct verstuurd als je wat besteld, zodat je het de volgende dag in huis hebt en dus kunt gaan gebruiken.

Fijn dat supersnel deze degelijke brace geleverd werd, op aanraden van mijn fysiotherapeut.

Snelle levering. Moet het hulpmiddel nu nog gaan proberen. Eerste indruk: degelijk en fijn.

Duidelijke website

Goede informatie op de website over het produkt en snelle levering goede prijs

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk