Heel snel de bestelling binnen, erg fijn

Fijne ondersteuning van pols na een gecompliceerde breuk doe hem aan bij pijn en snachts

Makkelijk besteld en snel geleverd

Mijn bestelling gisteren geplaatst en vandaag bezorgd. Snelle service en goede levering.

Gewoon goed

Ik had veel pijn aande duim,mijn vraag aan mijn fisio was,wat kun je daar aan doen. Haar advies was een brace aanschaffen . Wil je dan eens bij All4Fisio kijken ,ik zag daar deze brace. ik heb toen diverse siites nagekeken,maar hier waren ze goedkoper en geen bestelkosten, inderdaad ook de volgende dag nade bestelling direct het pak ontvangen via de pakketpost. Ook de handleiding was zeer duidelijk,en ik kan nu ook zaterdags de hele dikke krant vasthouden. De brace en de correcte snelle services van All4Fisio is uitstekend en een echte aanrader om mee in zee te gaan. Gerrit

Vriendelijk geadviseerd en snelle levering

Snelle levering en heldere communicatie over bestelling

Goede ervaring

Duidelijke site, eerlijke prijzen, snelle en nette levering. Erg content met mijn bestelling.

Uitstekende brace!

Goed advies en snelle verzending. Aanrader.

Sneller dan snel !!!

Een uur later na te hebben besteld al klaar voor verzending met alle bevestigingsmailtjes volgende dag in huis!!!

Zoals die omschreven staat, ondersteund goed tijdens intensief sporten

Snelle levering en goed product

Ik heb de elleboogbrace keurig de volgende dag ontvangen en kon hem meteen gebruiken tijdens de tennistraining. Wat een verschil! Heel goed product en niet duur.

Keurig volgens bestelling netjes op tijd ontvangen

Keurig volgens bestelling netjes op tijd ontvangen

Goed en snel!

Goede info op de website en na bestelling een zeer snelle levering. Top!

Voordelig en snel!

Ik zocht sporttape ivm een blessure. All4fysio heeft een ruime keuze en precies wat ik zoch tegen een erg scherpe prijs. Ik kreeg een serie updates over wanneer ik mijn pakketje kon verwachten. En inderdaad, de volgende dag had ik precies op de aangekondigde tijd mijn pakketje in huis. Top!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en een overzichtelijke web site

Nette snelle levering

Duidelijke productomschrijving en nette snelle levering.

Aanrader!

Fijne webshop, met goede product beschrijving en informatie , zodat je zelfstandig het juiste product kunt aanschaffen! Ben zeer tevreden met mijn aankoop voor mijn quervain peesirritatie . Ik kon de volgende dag al gebruik maken van mijn aankoop , werkt enorm goed en geeft de juiste ondersteuning die ik nodig heb . Ik hoop op een voorspoedig herstel van mijn pols . Bedankt All4Fysio !

snelle service

ik heb een brace voor mijn elleboog besteld, werd de volgende dag al bezorg. brace is precies zoals beschreven.

Makkelijk te bestellen duidelijke website en de volgende dag in huis

Volledig volgens verwachting!

Goede website en zeer snel geleverd!

Een goede brace

Directe pijnverlichting

Makkelijke en eenvoudige bestelling

Vond via het internet All4Fysio. Door eenvoudige bestelling en keuzemogelijkheid tape besteld. Ervaring met de tape heb ik nog niet. Wel was de keuzemogelijkheid voor bestelling, in ieder geval voor mij, ideaal

Goede snelle hulp

Tegen het eind van het jaar snel en goed advies gehad. Waardoor de feestdagen toch nog prettig verlopen zijn

Heel goed en snel

Bestelling was er snel en de producten zijn goed!

Uitstekend!!

Heel makkelijk om online te bestellen en ook snel geleverd. Qua kwaliteit is het ook een hele goede brace zit goed geeft goede ondersteuning.

Fijne brache past goed

Levering op tijd en mooie pasvorm geeft voldoende steun aan zwakke pols

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk