Goede service en hele snelle levering. Zit ook netjes een gebruiksaanwijzing bij. Ik ben helemaal tevrede met alles!

Duimbrace voldoet aan wensen. Draagcomfort is prima. Past goed.

Snelle levering snel herstel

De bestelde braces binnen 24 uur ontvangen waardoor er snel gestart werd met genezingsproces en dagelijkse aktiviteiten hervat konden worden. Dus ‘n toppertje.

hele goede en snelle levering

Het product ziet er super uit, kwaliteit is goed. Snelle levering waardoor je hem snel kunt gebruiken.

Vlot

Besteld en meteen de volgende dag in huis

Snelle levering goed product

Goed product & Snelle levering

Bestelling was daadwerkelijk zo snel geleverd als aangekondigd. De brace die ik gekocht heb is voor mij erg goed. Goede kwaliteit.

Duidelijke en overzichtelijke site!

De site werd mij aangeraden door fysiotherapeut en ik vond precies wat ik zocht. Ben er erg tevreden mee!!

Geweldig brace met snelle levering.

Vanwege wat spelling op mijn linker knie en op wintersport ging werdt mij geadviseerd om een brace aan te schaffen. Deze heb ik besteld bij All4Fysio en werdt de volgende dag geleverd. Op de wintersport met volle tevredenheid gebruikt en ik had tijjden het skieen zeer goede ondersteuning. Dus ik kan alleen maat heel tevreden zijn met de brace.

Erg tevreden

Erg tevreden. Snelle levering. Goede qualiteit

snelle service

Binnen 1 dag geleverd, heb een duimbrace besteld voor mijn linkerhand op maandag avond, dinsdag binnen, deze gaf mij veel verlichting heb daarom er 1 besteld voor mijn rechterduim op vrijdagavond en ook deze was binnen 1 dag binnen.

Prima geholpen

Had van tevoren een afspraak gemaakt voor een brace en de eerste de beste die ik moest passen zat al goed zonder dat die maten had opgenomen. Alleen jammer dat ze niet in het water mogen behalve een handsopje af en toe.

Goed product tegen redelijke prijs

Goede brace, grip van racket etc goed mogelijk

Snelle bezorging. Brace bevalt goed. Niet geschikt voor volledige ondersteuning van ( de flexie) van de pols, maar daardoor wel geschokt om mee te sporten. Geeft dan wel weer goede steun.

Goed product en levering conform afspraak.

Een goede duimbrace. Goede omschrijving op de site. Werkt zoals beschreven.

Geweldig!!!!!

Had een brace besteld en de volgende dag al in huis. Snelle en goede service.

Super service na een klein foutje met Post.nl

Door een fout van Post.nl was mijn pakketje retour gestuurd. Na een mailtje is het kosteloos opnieuw verstuurt en was het de volgende dag binnen.

Breed assortiment, scherpe prijs en snel geleverd

Product snel te vinden tegen lage prijs en ook nog eens binnen 1 dag in huis

Je wordt er vakkundige geholpen en je krijgt goed advies.

Snelle levering en erg goede kwaliteit

Op aanraden van de fisio het product hier besteld. Makkelijk te bestellen en snelle levering van het product. Duidelijke info als het verstuurd is en erg goed product. Wij zijn erg tevreden

Geleverd zoals afgesproken

Product zoals verwacht. En netjes op tijd geleverd

Uitstekende webwinkel

Netjes en snel verzonden was de volgende dag al in huis, kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen

Minder pijn!

Door de zwelling kon ik moeilijk werken. Sindsdien ik mijn duimbrace heb, is het veel makkelijker geworden om te werken en mijn dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Tijdens het dragen van de brace voel ik meteen minder pijn! Heel erg fijn.

Gewoon goed

Duimbrace gekocht en via de site de maat kunnen bepalen. Besteld en de volgende dag goed verpakt ontvangen!

Snelle en goede levering

Al meerdere keren besteld vlotte afhandeling van mijn bestelling en snelle levering

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk