Goede website, snelle service voor een goede prijs !

Had snel iets nodig voor mijn praktijk. Via google kwam ik bij all4fysio terecht. Goede website, makkelijk bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden over de staat van je bestelling en de volgende dag de spullen geleverd. Niets op aan te merken.

Snelle levering. En mooie prijzen

Snelle levering, mooie actie prijzen als je meerdere van dezelfde producten afneemt. Voor ons harzog kousen. Zitten heerlijk bij het hardlopen en wandelen

Snelle levering van goed product

Voor ski vakantie knie brace besteld i.v.m. klachten. Heerlijk kunnen skiën door ondersteuning van brace. super tevreden en een heerlijke vakantie gehad mede dankzij jullie!

Snelle bezorging

Hele snelle levering en goede uitleg bij de producten.

Top product

Op advies van mijn fysiotherapeut bij jullie een kniebrace besteld. Hij had hier goede ervaringen mee. Ik inmiddels ook.

Snel en goed

Mooie brace. Snel geleverd

Snelle verzending, top service

Top service, snelle verzending! Ikben tevreden

Goede site om te bestellen, goede afhandeling, en super snelle levering!

Goed product

Goede kwaliteit en snelle en duidelijke levering

Zamst Filmista Enkelbrace de oplossing voor mijn gescheurde enkelband!

Een aantal weken voor mijn wintersport heb ik 1 van mijn 3 enkelbanden afgescheurd tijdens een voetbalwedstrijd. Verschrikkelijk, daar gaat mijn wintersport dacht ik. Mijn fysio bevestigde dat mijn enkelband volledig afgescheurd was doormiddel van een echo. Hij raadde mij de Zamst Filmista Enkelbrace aan. Het zou dezelfde werking hebben als het intapen/ zwachtelen van de enkel. Ik heb de enkelbrace besteld en inwerking genomen. Een week lang heb ik klachtenvrij de brace gebruikt bij het snowboarden. De brace is van goede kwaliteit en is door het dunne materiaal geen hinder. Na mijn wintersport heb ik de tape links laten liggen, en voetbal ik vanaf nu altijd met de Zamst Filmista Enkelbrace. Wedstrijden en trainingen gaan mij goed af met deze brace. De service van All4Fysio is ook goed. Ze leverde mijn bestelling snel en gratis. Ik beveel al mijn voetbalmaten met klachten dit bedrijf aan!

Snelle verzending en fijne produkten

De perfecte webshop voor fysio benodigdheden. Fijne materialen en snelle verzending met goede verpakking. Betrouwbaar!

Doet wat ze beloven!

Vandaag besteld morgen in huis

Snelle levering van kwalitatief uitstekende producten.

Geweldig!

Ik had een bestelling geplaatst voor de levering van een postoel, (er is ook nog eens veel keus) en ontving hem de volgende dag al, keurig verpakt en afgeleverd, alle lof voor deze snelle en keurige service. Hij wordt door mijn moeder erg gewaardeerd! Hartelijk dank.

Voor de wintersport een brace besteld ivm zwakke knie. Deze werd ook op de site geschikt bevonden voor wintersport. Deze was de volgende dag al binnen en direct gebruik van kunnen maken. Prettige stof en perfecte pasvorm en geeft een veilig gevoel Helaas wel voor korte duur want ik brak mijn pols.

Gewoon goed

Gewoon goed

Perfecte afhandeling van bestelling

De wijze waarop het aanmeten, in mijn geval een kniebrace, werd uitgelegd op de site is perfect. En onderscheid zich ook van andere goedkopere sites die ik bezocht had.

Wat een snelle en voortreffelijke service.

Mijn vrouw had snel een verhoogde wc-bril nodig. We waren aan het zoeken en kwamen uit bij All4fysio: voor 21.00 uur besteld en de volgende dag al binnen. PERFECT.

uitstekend

snelle en goed levering en vragen omtrent een factuur correct en snel behandeld.

Snelle levering en goed verpakt

De levering was erg snel en de producten waren goed verpakt. Ik ben erg tevreden al zal hier zeker vaker bestellen.

dik tevreden

zoals ik het omschrijf zo is het

Prettig zittende brace zonder drukpunten

Prettig zittende brace. Makkelijk aan en uit te trekken en geeft geen drukpunten. Past goed in de schoen.

Top product

Top product en snel geleverd

Hulpvaardige klantenservice.

Had eerst de verkeerde maat. Bij retour snel geld teruggestort. Vervolgens in overleg met klantenservice een andere brace besteld die uitstekend past.

Zeer snelle en professioneel bedrijf

Snelle servies en geholpen door mensen die weten waar ze het over hebben.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk