Goed en snel

Volgende dag al in huis, heel prettig.

Snelle levering en zeker niet duur. Product Kniebeschermers zijn zeer goed.

Snelle levering en zeker niet duur. Product Kniebeschermers zijn zeer goed.

Snel, goed geleverd

Ik heb het bandje gekocht voor mijn tenniselleboog. Die het niet te strak.

Snel. Duidelijk. Betaalbaar.

Goeie site. Snel geleverd. Fijne zaak. Daar kom je graag terug.

Prima product, prima levering

Hele bestelproces klopt.

Snelle levering goede producten

Ik heb een brace van thuasne besteld, ik had m smiddags besteld en de volgende dag in huis. De brace heeft een goede prijs kwaliteit. Andere braces zijn zo 2x zo duur. De brace is mij aangeraden door de fisiotherapeut en ik raad m zeker aan andere mensen aan

Prima service, pakket tijdig ontvangen

Ik ben een terugkerende klant, prijskwaliteit is meer dan prima

Ruim aanbod, snelle levering

Ruime keuze in producten, overzichtelijke site en bestelproces. De bestelde producten werden snel geleverd en voldeden aan de kwaliteit

Geweldig.

Dinsdag om 16,30 besteld en woensdag morgen al in huis . Hele fijne service en het hulpmiddel help heel goed .

Snel en goed

Prijs en snelheid top Informeren ook goed

Snel en netjes

Mijn product is snel en netjes geleverd en het lijkt van goede kwaliteit. Ik heb er ook al baat bij.

Een hele snelle levering

Top product zit goed en ondersteund heel goed.

Goed advies

Telefonisch advies gevraagd voor een rugbrace. Gezien ik op wintersport wilde nadat ik 2 weken daarvoor spit kreeg. Advies was om hiervoor de Mueller brace te gebruiken. Deze brace bleef ook goed op zijn plek tijdens het skiën. De rugbrace van Mueller gaf mij genoeg steun zodat ik mij zeker voelde op de piste.

Snel, precies hoe in de beschaving is.

Fijne service

Had online een brache gekocht die te klein bleek.. mocht hem ruilen en dat kon online of in de winkel. Prima service

Erg snelle bezorging

Met het geleverde orduct heb ik totaal geen klachten meer dank zij het advies dat je in de webshop makkelijk kuntvgebruiken.

Snel en goed.

Net als vorige keer

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, goed product.

Product donderdag besteld vrijdag al in huis kwam goed uit kon ik het zaterdags tijdens mijn wedstrijd al gebruiken.

Snel en klantvriendelijk

Snel en klantvriendelijk. Geen account aangemaakt. 1 mailtje en factuur binnen 24 gekregen.

Snelle reactie op mijn mail.

De brace die ik had besteld was scheef genaaid. Toen ik daar over mailde kreeg ik al heel snel de reactie dat ik hem retour mocht sturen. Toen de tweede brace ook niet goed was, kreeg ik nog dezelfde dag het bedrag van beide bestellingen terug gestort op mijn rekening. En ze gaf een linkje naar een andere brace. Uitstekende service!

Duidelijke website, spullen zijn snel geleverd.

Fijne ervaring en snelle levering

Goede ervaring en snelle levering! Alleen jammer dat de retour verzending op eigen rekening is best duur 6,75

goede resutaten

Minder pijn, helpt goed.

Top broekje!

Al een tijdje last gehad van m’n hamstring. Sinds de aanschaf van dit broekje weer lekker vrijuit kunnen voetballen zonder pijn!

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk