Goede en snelle bezorging

Snelle levering en goed artikel!

Super snelle levering

De volgende dag hadden wij de bestelling al in huis. Super makkelijke website om alles goed te zien en te bestellen. Dus met 1 woord....super bedrijf.

Goed en snel

Heb een rubriek besteld. Voldeed helemaal het het omschreven product en werkt perfect

Ik maak graag gebruik van dit tape. Voor veel vormen allergisch, deze zijn perfect.

Erg goed

Erg tevreden, eerst telefonisch geholpen en daarna snelle levering

Fijne webwinkel

Fysiotherapeut verwees me naar deze webshop voor een pols brace. Snel gevonden en snelle levering. Heb je vragen dan helpen ze je ook zo goed mogelijk.

Dit valt onder " had ik eerder moeten kopen". Meteen na het eerste keer dragen kon ik zonder krom te lopen opstaan na langer zitten aan tafel. Wat heerlijk.

Ik had een brace nodig voor mijn verzwikte enkel. All4fysio heeft een betaalbaar assortiment en het was de volgende dag al geleverd.

Mijn brace zit prima en heel snel geleverd

Mijn brace werd snel geleverd. Het zit prima.

Snel besteld en snel geleverd.

Het bestel proces is eenvoudig, en de volgende dag werd het artikel al geleverd.

Begin lastig maar even wennen

Je ziet direct resultaat alleen aan de nieuwe zithouding moet je even wennen

Goede ervaring

Mijn ervaring met all4fysio is heel goed, ze komen hun woord na en dat vind ik toch wel heel belangrijk. Super snelle levering.

Een goed product.

Het product is naar behoren en snel geleverd.

Goede kniekous en zeer snelle levering

De Bauerfeind Genutrain Kniebrace-Maat 3 gekocht. Duidelijke omschrijving hoe de maat op te nemen is. De kous past prima en geeft goede ondersteuning. De levering door All4Fysio was zeer snel en correct.

Top !

kwaliteit is prima en levering volgens afspraak

Snelle verzending, trage reactie op retourverzoek

Supersnelle verzending en duidelijke omschrijving en foto's op de website. Het bestelde item was echter te klein en moet retour. Hiervoor moet een internetformulier ingevuld worden, de gegevens om retour te kunnen sturen zijn na een aantal dagen helaas nog niet binnen.

IrekP

Zeer goede klantenservice en kwaliteit van het artikel.

Prima! Goed advies en snelle levering

Absoluut top. Snel en addequaat

Snelle en efficiënte dienstverlening

Super snel en gewoon goed

Ik was opzoek naar sokken voor skien en fietsen. Deze sokken zitten perfect. Ik zat met mijn maat tussen L en M, All4Fysio heeft hier goed advies gegeven. Ik bestel zeker nog een paar!

Wat een verademing

Doordat ik de brace draag ondersteund dat zo goed de peesontsteking in mijn duim. Ik heb geen constante pijn meer en het geeft mijn mind en hand de ultieme rust.

Voldoet aan alle verwachtingen.

Snelle levering, goede site, veel keuze, duidelijke uitleg bij producten en goede kwaliteit. Kortom top.

TOP!!

Goed product en snelle levering

snelle levering en goede service

Snel gevonden wat ik zocht en duidelijk overzicht van alle producten.

Brace besteld kwam snel binnen, helaas binnen een maand stuk, mailtje gestuurd kreeg gelijk een nieuwe.

Fokko Kortlanglaan 223

3845 LC Harderwijk